Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? – 13 –


– continuare din partea a 12-a –

As vrea sa va ridicati, este ora 8 si 11 minute, este sambata seara, final de ianuarie. Nu stiu poate ai 16 ani, poate 23, poate 30 si ceva. Toti suntem tineri intr-un fel sau altul. Tu stii ca am venit pe rand in viata aceasta, dar se mai pleaca si pe sarite? Tu stii ca se mai moare si la 18 ani ca si la 85? Ca si la 77, cum a plecat unchiul meu? Si in aceasta zi l-am ingropat.

Eu nu mi-as permite in locul tau sa bag o bucata de paine in gura, sa beau un pahar de Coca Cola, sau mai stiu eu ce. Daca as sti ca sufletul meu nu este mantuit de Isus, daca as stiu ca Isus Hristos nu este Domn pe tronul vietii mele. Cum iti poti permite sa pleci acasa de la biserica Harul in seara aceasta?

Acest mesaj spiritual a fost impartit 13 parti: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si partea 13

Sa-ti ofere Dumnezeu atata har incat sa-L auzi vorbindu-ti. Prin cantare, prin indem, prin predica. Si sa mergi beton, cu inima impietrita si sa zici: „A mai fost o seara de inchinare. A mai fost o intalnire de tineret, o seara de veste buna.” Si sa pleci cum ai venit sau mai rau.

Tu poti pleca schimbat de Isus in seara aceasta. Tu poti pleca schimbata de puterea Lui Dumnezeu in seara acesta. El este prezent aici in adunare, nu-i adunarea mea. Nici a fratelui David, nici a fratelui pastor Ceausu, este adunarea Lui Isus Hristos si El va veni prin Duhul Lui Cel Sfant si El este prezent aici.

Si in seara aceasta te cerceteaza, in seara aceasta iti sensibilizeaza constiinta si inima. Si in seara aceasta vrea sa intre in cea mai importanta casa. In casa inimii tale, ca sa te intalnesti cu El si sa pleci altfel din locul acesta. Urmeaza sa cantam o cantare si apoi am pe inima sa-l chem pe Luci aici in fata sa se roage Domnului pentru noi. El se poate ruga pentru sufletul tau in seara aceasta, el se poate ruga pentru sufletul meu, dar el nu ma poate mantui pe mine, nici pe tine.

El nu se poate mantui nici macar pe el. Dar iL poate implora pe Cel care ia mantuit viata lui, pe Isus Hristos, sa mantuiasca si viata ta. „O, Doamne, te rog lucreaza in seara acesta!” Are mare putere Dumnezeu. Si Dumnezeu ti-a vorbit inca o data in seara aceasta in bunatate si in har.

– aceasta a fost ultima parte a acestui mesaj –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *