Sustine proiectele Hrana pentru Suflet


Chiar daca cei implicati in acest proiect este foarte mic, resursele financiare sunt limitate, cred ca aceasta lucrare sfanta de vestire a Evangheliei atat de mare are viitor si Bunul Dumnezeu se foloseste de aceasta platforma sa atraga oameni spre mantuire. Daca doresti sa ajuti acest proiect o poti face in diferite moduri. Voi enumera aceste moduri in functie de importanta lor.

1.Roaga-te, posteste pentru aceasta lucrare. Cea mai mare nevoie a acestei lucrari este rugaciunea ta. Atunci cand te rogi adu-ti aminte ca sunt multi pe prima linie de bataie. Este o lupta spirituala acerba. Hrana pentru Suflet nu suntem pe prima linie, dar inceasca sa completeze, sa ajute prima linie, de aceea rugaciunea si postul tau este vital pentru aceasta lucrare. Domnul sa te binecuvanteze!

2.Recomanda acest site unui prieten, vecin sau coleg de scoala. Cu cat mai multi oameni vor afla de acest site, cu atat mai inaintata va fi lucrare Lui Dumnezeu. Nu uita: intr-o zi,  un simplu gest, o simpla  vorba poate schimba un destin pentru vesnicie.

3.Daca ai putin timp poti ajuta acest proiect prin editarea text a predicilor si materialelor audio. Acest site cuprinde o sumedenie de predici pe diferite teme. Este nevoie disperata de editori care sa converteasca fisierele audio in fisiere text. Tot ce ai nevoie este un calculator sau laptop si o conexiune la internet. Nu uita: un pas mic al tau poate misca o inima catre Dumnezeu.

4.Doneaza pentru acest proiect de vestire a Evangheliei si pentru proiectele de binefacere din zona Moldovei. Acest site este non profit, tot ce este aici s-a realizat prin indurarea Lui Dumnezeu si cu resurse limitate. Nadajduiesc ca acest proiect va merge destui ani inainte deoarece aceasta este o lucrare foarte mare. Stiai ca din cauza resurselor financiare slabe fiserele de pe acest site trebuie sterse pentru a face loc altora noi. In momentrul de fata sunt mii de predici care nu pot fi uploadate pe acest site deoarece nu este spatiu de memorie.

Oricare din aceste metode ajuta lucrarea Lui Dumnezeu. Nu uita ca intr-o zi te vei intalni cu binele pe care il faci acum. Domnul sa te binecuvanteze si sa te tina pe calea Lui. Amin!

Se pot face donatii in contul bancar de REVOLUT, CEC BANK sau direct pe numarul de telefon prin aplicatia REVOLUT cu mentiunea „HpS”. Pentru transparenta voi incerca sa public toate cheltuielile si donatiile direct pe site. Detalii pe privat.

Update ianuarie 2024

Anul 2024 se anunta crucial. Momentan mai sunt disponibili 1000 ron pentru plata domeniului acestui site si plata unui host mai mare pentru a publica pe site fisere audio cu predici si materiale audio. De asemenea doresc ca sa extind acest proiect si in limba engleza pentru ca toti oamenii de pe glob sa poata sa inteleaga mai bine Cuvantul Lui Dumnezeu. Acest lucru se va realiza prin cumpararea unui domeniu si traducerea anumitor predici din romana in engleza. Ulterior cei care vor gasi informatiile pe versiune in engleza vor putea sa traduca in limba materna. In cazut in care resursele financiare se vor epuiza in 2024, in anul 2025 voi fi nevoit sa restrang drastic activitatea Hrana pentru Suflet sau chiar sa inchid acest proiect. Multumesc pentru implicarea fiecaruia. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Din feb 2021 pana in dec 2023 s-a cheltuit 878 Ron pentru HpS (203 Ron feb 2021 – dec 2021 pt. plata domeniu si host, 67.5 Ron domeniu plus 270 Ron host pentru intreg anul 2022 si aceasi suma ca in 2022 pentru intreg anul 2023). O singura donatie s-a primit: 953 Ron. Sold ramas in ian 2024 este de 1000 ron bani acoperiti si din resurse financiare proprii.

Update septembrie 2022

Prin indurarea Lui Dumnezeu, proiectul Hrana pentru Suflet a primit o prima donatie de 953 Ron bani care vor fi folositi pentru plata hostului si a domeniului pe urmatorii 2 ani sau poate chiar 3 ani, daca preturile vor ramane la nivel scazut. Multumim. Domnul sa va rasplateasca.

2 thoughts on “Sustine proiectele Hrana pentru Suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *