Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Juridic I Miros De Cer I Contact

!!!Apel Umanitar!!! Sustine „copiii fluturi” din Romania!!! Detalii aici !!!

Sustine proiectele Hrana pentru Suflet


Suntem mici, suntem putini, suntem saraci iar aceasta lucrare sfanta de vestire a Evangheliei este atat de mare. Daca doresti sa ajuti acest proiect o poti face in diferite moduri. Voi enumera aceste moduri in functie de importanta lor.

1.Roaga-te, posteste pentru noi. Cea mai mare nevoie a noastra este rugaciunea ta. Atunci cand te rogi adu-ti aminte ca sunt multi pe prima linie de bataie. Este o lupta spirituala acerba. Noi nu suntem pe prima linie,dar incercam sa completam prima linie, de aceea rugaciunea si postul tau este vital pentru aceasta lucrare. Domnul sa te binecuvanteze!
2.Recomanda acest site unui prieten, vecin sau coleg de scoala. Cu cat mai multi oameni vor afla de acest site, cu atat mai inaintata va fi lucrare Lui Dumnezeu.
3.Daca ai putin timp poti ajuta acest proiect prin editarea text a predicilor si materialelor audio. Acest site cuprinde o sumedenie de predici pe diferite teme. Avem nevoie disperata de editori care sa converteasca fisierele audio in fisiere text. Tot ce ai nevoie este un calculator sau laptop si o conexiune la internet. Nu uita ca un pas mic al tau poate misca o inima catre Dumnezeu.
4.Doneaza pentru acest proiect de vestire a Evangheliei si pentru proiectele de binefacere din zona Moldovei. Acest site este non profit, tot ce este aici s-a realizat prin indurarea Lui Dumnezeu si cu resurse limitate. Nadajduim ca acest proiect va merge destui ani inainte deoarece aceasta este o lucrare foarte mare. Stiai ca din cauza resurselor financiare slabe fiserele de pe acest site trebuie sterse pentru a face loc altora noi.

Oricare din aceste metode ajuta lucrarea Lui Dumnezeu. Nu uita ca intr-o zi te vei intalni cu binele pe care il faci acum. Domnul sa te binecuvanteze si sa te tina pe calea Lui. Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.