Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Unde iti vei petrece VESNICIA ??? UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Sustine proiectele Hrana pentru Suflet


Suntem mici, suntem putini, suntem saraci iar aceasta lucrare sfanta de vestire a Evangheliei este atat de mare. Daca doresti sa ajuti acest proiect o poti face in diferite moduri. Voi enumera aceste moduri in functie de importanta lor.

1.Roaga-te, posteste pentru noi. Cea mai mare nevoie a noastra este rugaciunea ta. Atunci cand te rogi adu-ti aminte ca sunt multi pe prima linie de bataie. Este o lupta spirituala acerba. Noi nu suntem pe prima linie,dar incercam sa completam prima linie, de aceea rugaciunea si postul tau este vital pentru aceasta lucrare. Domnul sa te binecuvanteze!
2.Recomanda acest site unui prieten, vecin sau coleg de scoala. Cu cat mai multi oameni vor afla de acest site, cu atat mai inaintata va fi lucrare Lui Dumnezeu.
3.Daca ai putin timp poti ajuta acest proiect prin editarea text a predicilor si materialelor audio. Acest site cuprinde o sumedenie de predici pe diferite teme. Avem nevoie disperata de editori care sa converteasca fisierele audio in fisiere text. Tot ce ai nevoie este un calculator sau laptop si o conexiune la internet. Nu uita ca un pas mic al tau poate misca o inima catre Dumnezeu.
4.Doneaza pentru acest proiect de vestire a Evangheliei si pentru proiectele de binefacere din zona Moldovei. Acest site este non profit, tot ce este aici s-a realizat prin indurarea Lui Dumnezeu si cu resurse limitate. Nadajduim ca acest proiect va merge destui ani inainte deoarece aceasta este o lucrare foarte mare. Stiai ca din cauza resurselor financiare slabe fiserele de pe acest site trebuie sterse pentru a face loc altora noi.

Oricare din aceste metode ajuta lucrarea Lui Dumnezeu. Nu uita ca intr-o zi te vei intalni cu binele pe care il faci acum. Domnul sa te binecuvanteze si sa te tina pe calea Lui. Amin!

Update septembrie 2022

Prin indurarea Lui Dumnezeu, proiectul Hrana pentru Suflet a primit o prima donatie de 953 Ron bani care vor fi folositi pentru plata hostului si a domeniului pe urmatorii 2 ani sau poate chiar 3 ani, daca preturile vor ramane la nivel scazut. Multumim. Domnul sa va rasplateasca.

2 thoughts on “Sustine proiectele Hrana pentru Suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2020, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2020, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2020
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.