Cristi Boariu – Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi – 07 –


– continuare din partea a 6-a –

S-au strans in aceste zile cei de la UE, 27 de tari impreuna, sa faca brainstoring, sa-si puna mintea la contributie, „ce putem face sa oprim tragedia asta?” S-a strans NATO impreuna, presedinti a 30 de tari, s-au strans cei de la ONU impreuna, delegatii de la 193 de tari, si fiecare care a putut, a luat cuvantul in limita timpului disponibil. Vreau sa va intreb: ati auzit pe unul care sa zica: „Haideti sa ne intoarcem la Dumnezeu.” NU!

Ati auzit pe unul care sa zica: „Ba, oameni buni, opriti-va ma! Nu mai trimitem arme, nu asta este solutia. Haideti sa vedem ce spune Dumnezeu despre conflictul acesta.” Si Dumnezeu le-ar fi spus, Ioan 10:10 probabil, verset foarte puternic, Ioan 10 cu 10. Acum tu poti sa te intrebi: „Tu de ce parte esti?” Ioan capitolul 10 cu 10: „Hotul, adica diavolul, nu vine decat sa fure,” iti fura pacea din familie, ca iubitii mei, daca aveti impresia ca eu predic in seara aceasta despre Rusia si Ucraina, inseamna ca nu ati inteles bine.

Acest mesaj spiritual a fost impartit 12 parti: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a.

Ca eu am stat de vorba cu familii care aveau razboi in casa cand nu bagase Putin tancurile in Ucraina. Poti sa ai razboi in inima, poti sa ai razboi in familie, poti sa ai razboi intre tine si alcool. Si Biblia vine astazi si iti spune: „Omule ai mare grija ca daca te situezi de partea diavolului, diavolul nu vine decat sa fure, sa junghie, sa prapadeasca.” Dumnezeu ce face? „Eu am venit ca oile sa aiba viata! Si sa o aiba din belsug.” Doamne da-ne viata!

Iubitii mei, razboiul care sa da astazi pe plan mondial, nu-i numai pe plan omenesc. E mult mai puternic, e pe plan spiritual. Pentru ca diavolul vrea sa distruga creatia Lui Dumnezeu. Asta ii scopul diavolului. Voi stiti ce bucuros e diavolul ca 11 000 de rusi au murit deja? Voi stiti ce bucuros este? Pentru ca marea parte din aceea nu au fost mantuiti. Si ia facut carne de tun pentru iad. Biserica nu ar trebui sa fie bucuroasa pentru aceasta.

Nu stiu cati ucraineni au murit ca ucrainenii nu spun cati au murit ca sa nu scada moralul trupelor, dar pentru fiecare om care moare nemantuit, diavolul urla de bucurie, ca asta este scopul lui, sa mai faca o paguba la armata Lui Dumnezeu.

Iubitii mei, este nevoie de trupe de elita spirituala care sa vada problemele prin care trecem, si sa intre in mijlocire ca Dumnezeu sa intervina. Asta este durerea care o am, ca si slujitor, ca si tanar slujitor. Ca de mult vedem, ce vede lumea. „Frate Cristi ai auzit cate tancuri au dat ucrainenii jos?” Dar asta este important? „Ai mai auzit ca au mai cumparat nu stiu ce Javelin, au mai lovit cateva avioane. Cateva tancuri.” Nu stiu ce au facut. Asta este important iubitii mei?

Sau este important sa avem ochii deschisi, sa vedem ca dincolo de razboaiele acestea, este un RAZBOI CARE SE POARTA PENTRU SUFLETUL OMULUI! Am stat de vorba cu 18 familii care sunt in divort anul acesta. 50 anul trecut. Si nu era intrat Putin in Ucraina. Si il vad pe diavolul la fiecare pas cum urla sa iti distruga familia, sa iti distruga viata, sa iti distruga vesnicia. Doamne ai mila!

Si pui la om in fata versetul acesta si spui: „Vrei sa te predai in seara aceasta?” „Ma mai gandesc. Alt predicator nu aveti? Alt predicator care sa nu urle ca discreeratul nu aveti? Ma mai gandesc.” Ce sa te gandesti cand Domnul a zis: „Iti dau viata! Iti dau mantuire. Si cand vei pleca din lumea aceasta vei fi cu Mine in cer. Ca Ma duc sa va pregatesc un loc.” Dar ca sa vezi locul acela prin credinta, trebuie ochi deschisi. Ce vezi Ieremio? „Vad un Vegheator. IL vad pe Dumnezeu” Si a zis Dumnezeu: „Bine ai vazut!” O ce m-as bucura sa zica Domnul: „Cristi, bine ai vazut!”

Vad un Dumnezeu care este la carma istoriei. Care coordoneaza timpul si iL vad pe Dumnezeu ca ne apropiem si se apropie cu lumea aceasta de final. Si nu stiu daca va folosi o bomba nucleara sau va folosi un foc obisnuit. Ce stiu este ca Petru spune in ultima epistola a lui: „Pamantul cu tot ce este pe el va arde!” Si daca lucrurile acestea se strica voi trebuie sa mergeti in sens invers. Ce fel de oameni ar trebui sa fiti voi? Printr-o purtare sfanta si evlavioasa. Asteptand si grabind venirea zilelor Lui Dumnezeu. Doamne ajuta-ne la asta!

– sfarsitul partii a 7-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 8-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *