Cristi Boariu – Esti pregatit pentru prigoana ? – 1 –


Dragii mei, putem sa spunem cu totii „Slavit sa fie Domnul!” Ii multumim Domnului ca ne-am intors cu bine, impreuna cu fratele meu am fost plecati impreuna pentru o luna in interes de serviciu in Statele Unite ale Americii, 2 saptamani am fost sa vizitam compania pentru care lucram si apoi 2 saptamani am slujit, multumim celor care s-au rugat pentru noi, care au postit, am simtit ajutorul bisericii si slavit sa fie Domnul ca ne-am intors cu bine acasa.

Acest mesaj spiritual a fost structurat pe 8 parti: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 si partea a 8-a

Dragii mei, in aceasta dimineata Domnul mi-a pus pe inima sa va vorbesc despre persecutie, despre prigoana. Daca ati fost atenti si daca ne uitam cu atentie in jurul nostru lantul se strange asa incet. Ati observat in urma cu 2 saptamani, un frate pastor din Londra a fost arestat pentru ca predica in public si nu a facut altceva decat sa spuna definitia biblica a casatoriei. In Canada 3 pastori au fost arestati in ultimele 3 saptamani, 4 saptamani, prima data la fel ca si noi s-au supus autoritatilor, au inchis biserica anul trecut, insa Canada a cerut pentru a 2-a oara inchiderea tuturor lacasurilor de cult, ei nu au vrut sa mai faca asta si au fost arestati. Unul dintre ei s-a adunat doar cu familia si alte 5 persoane si totusi a fost arestat. Altuia din cei 3 cineva ia dat foc la casa zilele trecute.

Observam dragii mei ca vremurile care ne stau inainte si vremurile in care traim sunt vremuri in care suntem pusi sa facem o alegere, sa stiti. Rapire nu inseamna decat sa scoti pe cineva dintr-o situatie fara iesire. Dumnezeu nu ne va rapi din fata frigiderelor pline, sa stiti. Dumnezeu nu ne va rapi acum cand totul ne merge bine. Vor veni vremuri grele si vreau in acesta dimineata sa invatam cum ne putem pregati pentru persecutie, cum ne putem pregati pentru prigoana. Nu? Ca nu-i usor ca sa-ti dea cineva foc la casa. Nu? Nu-i usor ca cineva sa te aresteze in trafic si sa te bage in aceeasi celula cu altul care nu a avut nici o treaba cu Dumnezeu. Credeti ca-i usor lucrul ala? Nu-i usor! Cine crede ca-i usor nu cred ca stie ce vorbeste. Si cred ca Dumnezeu, dragii mei vrea sa ne traga un semnal de alarma si in ultimile zile aceasta voce a rasunat in mintea mea, sa vorbesc despre persecutie, sa vorbesc despre prigoana. Pentru ca exista o vreme a pregatirii pentru prigoana si exista o vreme a prigoanei. Stefan nu s-a pregatit cand era lovit cu pietre pentru martiraj, Stefan s-a pregatit cu ani de zile inainte.

O femeie din India se uita la sora ei care este tarata de nationalitatile hinduse, ea nu stie daca sora ei este vie sau moarta. Un barbat dintr-o inchisoare din Korea de Nord este scuturat dupa ce a fost lasat inconstient. Bataile au inceput din nou. O femeie din Nigeria fuge sa isi scape viata. Ea a scapat de Boko Haram care a rapit-o. Este insarcinata si cand se va intoarce acasa, comunitatea ei o va respinge pe ea dar si pe bebelusul ei. Un grup de copii rad si vorbesc in timp ce se intorc de la biserica. Dupa ce au mancat impreuna instant dintr-o data multi dintre ei sunt omorati de explozia unei bombe. Este duminica de Paste in Sri Lanka. Aceste persoane nu locuiesc in aceeasi regiune, nici macar in acelasi continent, dar ei impartasesc o caracteristica importanta, ei sunt crestini si sufera pentru credinta lor. In timp ce persecutiile asupra crestinilor iau forme noi, persecutia este definita ca un act de dusmanie, ca rezultat al urmarii Lui Isus Hristos. Din Sudan la Rusia, din Nigeria pana in Korea de Nord, din Columbia pana in India, urmasi ai credintei sunt vizati pentru credinta lor, sunt atacati, discriminati la locul de munca si in scoli. Risca violente sexuale, torturi, arestari si multe altele.

Va prezint niste statistici din ultimul an, peste 340 de milioane de crestini traiesc in locuri unde experimenteaza niveluri inalte ale persecutiei si ale discriminarii. In ultimul an 4771 de crestini au fost ucisi pentru credinta lor, 4488 de biserici si alte cladiri crestine au fost atacate, 4277 de credinciosi au fost arestati, condamnati sau incarcerati. Noi inca ne bucuram de libertate dar nu pentru multa vreme sa stiti, nu pentru multa vreme. Agenda celor care conduc lumea si cei care vor sa instaleze guvernul mondial din Apocalipsa 13, vorbeste despre lucrul acesta. Ca familia si biserica sunt de fapt doar cele 2 mari oprelisti pe care ei le au ca sa isi instaleze ideile lor.

– sfarsitul primei parti a acestui mesaj. Continuarea in partea a 2-a –

2 thoughts on “Cristi Boariu – Esti pregatit pentru prigoana ? – 1 –

  1. Am o întrebare va rog sa-mi răspundeți sincer și cu text biblic . Sabatul mai este valabil sau nu. ?

    1. In momentul de fata NU mai este valabil. Mantuitorul incalca Sabatul facand lucruri interzise in Sabat conform legii lui Moise, vindeca oameni, scotea demoni, etc. Matei 12:1-5, Matei 12:10-12, Marcu 2:27 etc. De altfel Pavel spune ca omul are libertatea sa considere o zi mai presus decat alta sau sa le considere la fel.Romani 14:5 Dar recomandat este sa fie toate la fel, pentru ca sa nu se cada in fatarnicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *