Cristi Boariu – Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi – 09 –


– continuare din partea a 8-a –

Pe langa rusi care au nevoie de dragoste, care au nevoie de…, eu ii inteleg si pe acestia ca un demonizat ia trimis. Nu? Credeti ca acestia au venit au venit de placere, de bucurie? Au venit sub amenintare curtii martiale, legii martiale si tribunalului militar. Ma rog ca Dumnezeu sa lucreze in dreptul lor. Ma uit la ceas si in fiecare secunda mor imi dau seama ca mor si ucraineni si mor si rusi. Si mor si rusi.

Si mor nemantuiti. Si ma condamn pe mine. Ca de 2 ori cand m-au chemat fratii in Ucraina, eram prins cu altele. Am fost de 2 ori si m-au mai chemat de 2 ori. Si eram prins, eram prins ca si voi. sa muncim mult, sa facem bani. Sa facem case faine, sa lucram. Si aia mor acolo pe front.

Acest mesaj spiritual a fost impartit 12 parti: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a.

Si intreaba Dumnezeu: „Tu ce ai facut pentru ei?” Bun. Nu mergem pana acolo, la voi pe scare de bloc, la vecin, ce ai facut pentru acestia? La fabrica la tine sunt oameni care ies la pensie si ies fara Dumnezeu. Ce ai facut pentru ei?

Ma gandesc la refugiati. 1 milion jumate deja au plecat din Ucraina, 1 milion jumate de oameni. Numai in Romania au intrat peste 120 000 deja. Stiti ca Biblia ii are in vedere si pe oamenii acestia? Credeti ca-i usor? Isaia 21:14 „Aduceti apa celor ce le este sete, duceti paine fugarilor caci ei fug dinaintea sabiilor, dinaintea sabiei scoasa din teaca, dinaintea arcului incordat, si dinaintea unei lupte inversunate.” Au nevoie de ajutorul nostru, sa stiti.

La judecata finala se va tine cont cum ne-am comportat si cu aceasta categorie de oameni. Matei 25:35 „Am fost flamand si mi-ati dat de mancat, mi-a fost sete si mi-ati dat de baut, am fost strain si m-ati primit.

Ani de zile am trait intr-o negura, eu personal. Am avut impresia ca atunci cand cineva este bolnav, Dumnezeu il incearca pe el. Si mi-am dat seama tarziu, destul de tarziu ca Dumnezeu cand il trece pe cineva prin cuptor de boala ii incearca pe toti sanatosii de langa el. Ca atunci cand cineva nu are ce manca, Dumnezeu ii incearca pe aceea cu frigiderul plin de langa el.

Te-ai gandit la asta? Pentru aia este important sa ai ochii deschisi. Dumnezeu ne cere sa ne punem in locul acestor refugiati, acestor straini, sa ne gandim la ce simt ei. Exod 23:9 „Sa nu asupresti pe straini. Stiti ce simte strainul. Ca 400 de ani ati fost si voi straini in tara Egiptului.” 400 de ani. Sa nu iti bati joc ca nu stie romana, nu vorbeste zic.

Dar vreau sa ma duc mai adanc in 5 minute pe care le mai am. Ma duc mai adanc un pic. Stiti ca aceea care se pocaiesc si vin in biserica sunt de fapt refugiati? Aceea fug. Atat ia bombardat diavolul ca au zis: „Ma, vrem sa cautam un loc de adapost. Unde sa cautam? La Domnul.”

Nu-ti bate joc de el ca nu stie Biblia ca tine. Nu-l lua peste picior ca nu-i la nivelul tau. Biserica este chemata de Dumnezeu sa aiba paine si apa pregatita. „Eu sunt Apa Vietii” a zis Domnul. „Eu sunt Painea Vietii” a zis Domnul. Ei au nevoie de noi. Ar trebui sa facem coridoare cu ei, cum fac ucrainenii cu rusii. Sa facem coridoare, sa poata iesi din lumea aceasta. Sa poata gasi un loc in biserica.

A zis Pavel: „Toata viata cat am trait, am facut un coridor din trairea mea. Calcati pe urmele mele intrucat si eu calc pe urmele Lui Cristos.”

– sfarsitul partii a 9-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 10-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *