Adi Varga – Cresterea copiilor – 1 –


O sa vedeti, mesajul acesta nu este venit de la mine, e venit din Scripturi, si nu vreau sa il credeti pe Adi Varga, vreau sa credeti Scripturile in dimineata aceasta. Amin.

Cantarea aceasta este o cantare care o iubesc mult, este si pe unul din volumele pe care Domnul mi le-a dat cu cantari si spune asa:

„Mama stii tu oare astazi datoria ta?/ Stii tu oare cat de sfanta este dar si grea?/ Stii tu oare ce asteapta Dumnezeu sa fii?/ Pentru El si pentru lume, si ai tai copii/

//:Mama, mama nu-ti uita/ Datoria ta/ Nu-ti uita raspunsul tau/ Catre Dumnezeu://

O mama nu iti uita odrasla care o tii la piept/ Poti sa-l cresti ori un netrebnic, ori un suflet drept/ Poti sa cresti din el un inger, ori un ticalos/ Dar pentru toate cei raspunde in fata Lui Hristos/

Acest mesaj spiritual a fost structurat in 4 parti: 1, 2, 3 si partea a 4-a.
Mama tremura inainte-a marelui raspuns/ Caci mama pentru Ochiul Vesnic/ Nu-i nimic ascuns/ Mama sufera si rabda, trage tot mai greu/ Ca sa-ti cresti copiii, in Halmagiu, langa Dumnezeu/

Ajuta Doamne si mamelor din anul acesta!

O mama, mantuirea ta e nasterea de copii/ Dar sa-i cresti curat si vesnic pentru cer sa-i tii/ Caci de viitorul tau, o tu raspunzi mai greu/ O mama nu-ti uita copiii data de Dumnezeu/

Pe latura aceasta este si Cuvantul care vreau sa-l citesc in aceasta dimineata. Va rog cu respect cei ce aveti Bibliile la dumneavoastra sa-L deschideti la psalmul 78 si as vrea sa citesc cateva versete in care cei pe care Dumnezeu ne-a binecuvantat cu titulatura de mama si tata, de parinti, vom intelege ca avem o datorie sacra. Nu-i doar datoria noastra aceea, de a accepta Voia Lui Dumnezeu prin venirea copiilor in lume ci una dintre marile datorii in care Dumnezeu ne cheama ca si parinti, este invatatura care trebuie cu foarte mare atentie si discernamant, mai ales in vremurile acestea tulburi si tarzii sa o adresam copiilor nostri.

Cu versetul 3 si as vrea sa inchei cu versetul 7 inclusiv spune Cuvantul Domnului asa: „Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit parintii nostri, nu vom ascunde de copiii lor; ci vom vesti neamului de oameni care va veni laudele Domnului, puterea Lui si minunile pe care le-a facut. El a pus o marturie in Iacov, a dat o Lege in Israel si a poruncit parintilor nostri sa-si invete in ea copiii, ca sa fie cunoscuta de cei ce vor veni dupa ei, de copiii care se vor naste si care, cand se vor face mari, sa vorbeasca despre ea copiilor lor; pentru ca acestia sa-si puna increderea in Dumnezeu, sa nu uite lucrarile lui Dumnezeu, si sa pazeasca poruncile Lui.” Amin.

Vreau sa cred ca aceasta lege data in Israel, aceasta marturie primita in Iacov, are valabilitate pana in vremurile noastre si ni se adreseaza si noua, poporului roman. Nu este valabila doar pentru evrei, este valabila si pentru romani si pentru ca am spus ca vreau sa vorbeasca Scriptura, parinti dragi, dati-mi voie sa va prezint 5 feluri de invatatura actuala si potrivita in vremea noastra despre care vreau sa cred ca si Scriptura are un cuvant de spus in dimineata aceasta in Halmagiu.

Primul tip de invatatura la care as vrea in vremea de acum la care as vrea sa ne oprim un pic si sa vedem cateva tipuri de parinti, unii dintre ei sunt mentionati chiar cu numele in Sfanta Scriptura si de la care sa invatam ceva, pentru ca imi placa o vorba din poporul roman ca din mos stramosi, parca si din bunicii mei auzeam cand spuneau: „Inteleptul invata de pe pielea altuia.” Omul fara judecata, fara minte, si dupa ce se arde de mai multe ori, parca nici atunci nu intelege morala povestii, de ce a trebuit sa treaca pe acolo dar omul intelept odata ce s-a ars, a doua oara sufla si in iaurt asa-i? Parca si in iaurt, asa-i vorba da?

– sfarsitul primei parti a acestui mesaj. Continuarea in partea a 2-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *