Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? – 08 –


– continuare din partea a 7-a –

De ce este o tragedie sa mori nemantuit? 1. Mai tii minte? Din cauza oportunitatilor irosite. 2. Din cauza lucrurilor ce nu le mai poti schimba dupa moarte. Dar mai exista ceva in viata acesta. Stiti ca se tot vorbeste despre politica licorect. Da-mi voie sa iti spun ceva in seara acesta: Cel mai corect dintre toti cei corecti este Domnul Dumnezeu. Si am sa va spun de ce. Dumnezeu nu ne-a lasat in ceata, nici in bezna, nici nu ne-a pus ceva pe ochi.

Ne-a lamurit dinainte si ne-a spus: „Aveti grija ca dupa ce plecati din lumea aceasta, exista doar 2 locuri”. Si asculta-ma bine in seara acesta, e o tragedie sa mori nemantuit, sau nemantuita, in al 3-lea rand, din cauza locului in care vei ajunge. Dumnezeu ne-a spus de la bun inceput cum este locul in care merg oamenii nemantuiti. Si EL ne-a zis: „Este un loc tragic, un loc nefericit!” Ia auziti ce spune in textul nostru, ca locul acela este un loc de chin nesfarsit.

Acest mesaj spiritual a fost impartit 13 parti: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si partea 13

Stiti care este cuvantul cheie in textul din acesta seara? Care se repeta de cele mai multe ori, este cuvantul CHIN. Zice „pe cand era el in locuinta mortilor, unde? in CHINURI”, versetul 24, „grozav sunt, ziceti voi CHINUIT in vapaia acesta,” si acolo cand memoria lui a inceput sa functioneze parca mai bine ca in viata, si-a adus aminte ca are 5 frati acasa si a zis „sa nu ajunga si ei in acest loc de CHIN.”

Da in iad, aculta-ma in seara acesta, in iad, va fi un chin nesfarsit. Un chin teribil. Durerea durerilor. Va fi in IAD, unde va ajunge omul despartit de Dumnezeu. Si nu doar ca el, CHINUL va fi nesfarsit, acolo, zice Biblia, „locul acela este un loc de foc vesnic.” Apropo, unii zic ca expresia aceasta de foc, e aici metafora, e nu stiu cum, nu stiu cum o fi, la propriu sau la figurat. Dar eu m-am saturat de suferinta in lumea asta.

E rau sa te doara o masea, e rau sa te doara picioarele, sa te pui seara sa dormi in pat si sa te intorci de pe o parte pe cealalta si sa simti numai durere in trup. Ca o fi la propriu sau la figurat expresia aceasta de foc vesnic, eu stiu ce a zis omul acesta din locul in care a ajuns: „grozav sunt chinuit” unde? „in vapaia aceasta!” Voi stiti ce scrie in Apocalipsa 20 cu 15: „Oricine nu a fost gasit scris in Cartea Vietii, a fost aruncat” Unde? „in iazul de foc”.

In urma cu cativa ani am fost intr-o tabara de tineret si in ultima seara s-a facut un foc mare de tabara. Ne-am apropiat toti acolo de foc sa cantam la focul de tabara, si unul dinasta mai pocait cu ghilimele de riguare statea in preajma focului si la un moment dat focul a luat amploare, s-au aprins bine lemnele pregatite si l-am vazut ca se retrage.

Si a zis: „Ma ce ati facut focul acesta asa de mare?” Si unul care il stia asa mai nepocait ia zis: „Hai mai aproape, numai bine te obisnuiesti cu focul din iad” Si l-am vazut ca s-a speriat, s-a schimbat la fata si a ramas fara cuvinte, parca l-a fulgerat cineva din crestetul capului pana in talpile picioarelor.

Pentru ca este o treaba serioasa de care trebuie sa tii minte si sa constientizezi in aceasta seara ca Dumnezeu ti-a zis dinainte cum este locul unde se duc oamenii nemantuiti dupa moarte. Stiti ca este si un loc de plans, de scrasnire a dintilor, de pedeapsa eterna? Matei 8 cu 12: „Fii imparatiei vor fi aruncati in intunericul de afara, e vorba de fii imparatiei intunericului, unde va fi plansul si scrasnirea a dintilor.” Matei 24 cu 51 partea B: „acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor”.

– sfarsitul partii a 8-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 9-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *