fr.Corneliu – Lacrimile Lui Dumnezeu – 04 –


– continuare din partea a 3-a –

Dar vreau sa va spun un aspect: noi vrem sa fim o tara de oameni binecuvantati, vrem ca Dumnezeu sa ne pazeasca de natiunile care ne inconjoara, si suntem urati de majoritatea natiunilor, am avut probleme si avem probleme si o sa avem probleme. Este o realitate, si totusi ne ducem acum la mare, ca-i perioada, ne distram, curvim in inima sau in trup, ca multe se duc si e nenorocire ce este acolo. Nu vreau sa ingrop pe nimeni, doar vreau sa spun ca NU POTI TU CA SI OM SA CERI BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU, DAR SA NU TE LUPTI! NU POTI!

NU POTI TU CA SI OM SA SPUI: „DOAMNE PAZESTE-MA!” Dar care Dumnezeu sa te pazeasca, daca tu nu L-ai slujit? Care Dumnezeu? Dumnezeul cui? Dumnezeul berii care o ascunzi in carut cand mergi la supermarket, de rusine sa nu te vada pastorul? Bai omule, bai, intelege un aspect: INAINTE SA TE VADA OAMENII, SI INAINTE SA TE DESCOPERE OAMENII, TE VEDE SI TE DESCOPERA DUMNEZEU!

Eu nu va vorbesc ca un om care am implinit neprihanirea, am avut multe greutati si multe incercari si ii multumesc Lui Dumnezeu ca m-a trecut pe acolo. Am avut urcusuri, coborasuri, perioade in care pe Dumnezeu nu-L mai simteam si perioade in care mergeam de la biserica acasa si era o distanta destul de mare si vreau sa va spun ca numai in cantari in limbi, iL simteam pe Dumnezeu deasupra capului meu. Pentru ca Dumnezeu a avut indurare si prea multa indurare.

Dar vreau sa va spun un aspect: Dumnezeul care s-a indurat de mine, Dumnezeul care m-a tinut in viata, m-a pazit de accidente, ca dracu numai pagube vrea sa iti faca. Nu demult am iesit ca am avut o problema cu fratele meu si circulam nu cu multa viteza si eram in spatele unei masini si dintr-odata a venit o utilitara care depasea, de pe contrasens venea, depasea un tir si a intrat cred ca cu jumatate de metru , o fractiune de secunda cred ca am avut timp ca sa misc volanul, dar oricum nu cred ca a folosit foarte mult si fratele meu s-a speriat foarte tare, macar ca era in spate, accident frontal la vreo 90/ 100 km pe ora. Si dracu s-ar fi bucurat daca eram astazi sub pamant sau chiar cu masina accidentata.

Sunt situatii in care Dumnezeu nueleaza si ingaduie o paguba. Dar sa stiti ca si dracu se lupta in toate modurile ca sa te pagubeasca, se lupta. Numai sa nu te pocaiesti, daca te-ai pocait e nenorocire. L-ai bagat in sperieti pe dracu.

Vreau sa va spun un aspect: NU EXISTA O CALE DE MIJLOC. Ori esti cu Dumnezeu si te lupti si intri sub protectia Lui Dumnezeu si Dumnezeu te protejeaza, dar sa stii ca Dumnezeu mai ingaduie si furtuni ca sa te faca mai puternic.

Pentru ca unul dintre elementele de la o barca, va dau un exemplu, o situatie care era in trecut acum multe mii de ani. Barca avea un element, acum eu nu prea sunt in domeniu dar…, avea un element care avea nevoie de un lemn foarte tare, foarte rezistent, foarte puternic.

Si se spune ca indienii se duceau, ca sa construisca acele barci rezistente, se duceau pe un varf de munte si se uitau la un pom care avea potential. Il selecta si taia toti pomii de jur imprejur de varful respectiv de munte ca sa bata peste pomul respectiv…Pomul respectiv avea un potential. Asta era important, sa aiba un potential. „Este posibil sa creasca puternic?” se intrebau. Si daca ajungeau la aceeasi concluzie, taiau pomii din jur si lasau singur pe acest pom. Fara apa, sub arsita, sub furtuna, sub zapada, sub viscole. Si pomul respectiv era nevoit sa isi infinga foarte adanc radacinile in stanca. Ca sa traiasca. Pentru dorinta lui era sa traiasca.

Si vreau sa va spun ca dupa ani de zile, se intorceau inapoi in acel loc, il taiau si il prelucrau si il faceau un element foarte rezistent, care…era o chestiune de viata si de moarte, atunci cand se naviga.

Asa este si omul. „Tu vrei sa traiesti inaintea Lui Dumnezeu?” te intreaba Dumnezeu astazi? Daca vrei sa traiesti, lasa-L pe Dumnezeu sa lucreze in viata ta. Cum vrei sa lasi sa lucreze Dumnezeu in viata ta, cand inca sunt idoli in viata ta? Televizorul este un idol, bautura este un idol, tigarile sunt un idol.

– sfarsitul partii a 4-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 5-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *