fr.Corneliu – Lacrimile Lui Dumnezeu – sesiune 01 –


Slavit si binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu!Stateam si ma gandeam la durerea care este in  lume si care nu-i mica deloc, nenorocirile care vin peste lumea aceasta si cei care sunt aproape de Dumnezeu, garantat ca inteleg ca este inceputul sfarsitului acestui pamant. Ma gandeam la vremurile care sunt in care Scriptura se implineste sub ochii nostri si apar tot mai multe invataturi, tot mai multe curente, tot mai multe cai, tot mai multe religii, tot mai multe credint si durerea nu este ca cei mari, cei multi si cei din lume se alipesc de duhuri inselatoare, durerea cea mai mare este ca crestinii de alta data care plangeau, posteau si se rugau, crestinii care faceau fapte si se vedeau in viata lor Chipul Lui Dumnezeu, ei si copii lor merg pe carari care sunt din ce in ce mai straine fata de ceea ce spune Scriptura. Si vreau sa va spun ca Scriptura devereste un lucru si spune ca doar calea ingusta, doar pe calea ingusta se poate intra in Imparatia Lui Dumnezeu. Doar pe Usa strampta se poate merge spre vesnicie alaturi de Dumnezeu. Asa ca fiti cu bagare de seama la ceea ce credeti, la ceea ce vedeti.

Dar sa stiti un aspect. Sunt foarte multi care vorbesc din Evanghelie, si vorbesc bine, dar au foarte multe invataturi stricate, asa ca tot ce vedeti si este peste Scriptura, sa nu primiti. Poate nu intelegeti cu adevarat aceste lucruri dar rugati-va dintr-o inima sincera si spuneti-i Lui Dumnezeu:„Domane te rog, arata-mi unde trebuie sa ma duc, calea care vrei sa o urmez”, pentru ca baptistii o sa spuna vino la noi, evanghelistii o sa spuna vino la noi, penticostalii, numai la noi este calea mantuirii. Vin si catoliciim, vin si ortotocsi, vin si musulmanii, vin si hindusii si fiecare poate au o parte de adevar, dar sa stii un aspect, o singura cale este cea care duce in cer si calea este Bunul nostru Mantuitor Isus Hristos.

Luati si cercetati Scripturile pentru ca o sa vina o perioada in care Scriptura, traducerea actuala o sa fie luata si o sa se implementeze o alta traducere si noua traducere este departe de adevar. O sa se elimine pacatele de homosexualitate din Scriptura, nu ai sa mai ai voie sa vorbesti impotriva pacatului, pentru ca nu ai sa mai fundament, prin urmare, omul intelept aduna Scriptura aceasta in inima si daca are si Duhul Sfant, sa stiti ca Duhul Sfant isi face datoria si va aminti omului lucrurile acestea scrise. Pentru ca vrajmasul este foarte furios in special impotriva celor care sunt Mireasa Mantuitorului si Scriptura spune ca Mireasa Mantuitorului sunt doar cei care au Duhul Sfant. Asa ca nu neglijati aceasta lucrare si nu spuneti ca:„O sa staruiesc cand o sa ajung mai incolo, nu sunt pregatit”. Vreau sa spun un aspect, am intalnit situatii in care pentru ca s-a amanat, la vremea in care trebuia sa fie staruinta, au trecut anii si persoana in cauza a ajuns in disperare, pentru ca se apropia de clipa mortii si nu stia daca este mantuita. Asa ca, este o vorba la romani in care se spune ca fierul se bate cat este cald. Nu amana lucrare aceasta, intreaba fratii mai in varsta, sunt atatia frati care au pe internet o gramada de tematici cu lucrarea Duhului Sfant, ascultati-le, rugati-va, postiti si in felul acesta Dumnezeu o sa va lumineze daca sunteti cu inima sincera inaintea Lui si o sa va arate cum trebuie sa faceti.

Ma gandeam ca trebuie sa intelegem cu adevarat ca pocainta aceea care este numai de pe buze este 0. Am intalnit oameni care au vazut prilejuri de poticnire in pocaiti. Veneau studente si spuneau ca 550

…apoi trebuie sa fim vegheatori ca lucrurile sunt foarte inaintate intr-o directie in care Dumnezeu daca ar deschide ochii oamenilor, multi n-ar mai sta in picioare dar au fost instiintari din partea Lui Dumnezeu si Dumnezeu a zis ca pe cei slabi ii va lua acasa. Slavit sa fie bunul Dumnezeu ca ii ia acasa. Vreau sa va spun ca niciodata nu m-a durut sau n-am plans dupa un om care s-a dus in cer. Niciodata. Dar m-a durut inima pentru un om care a murit nemantuit, care n-a avut, care a trecut mantuirea pe langa el. Intr-o imprejurare un tanar a ajuns la un colegiu crestin. Acolo s-a intersectat cu un alt, cu un pocait, cu un copil din familie de pocaiti. Anii au trecut si ei au ajuns cei mai buni prieteni, pocaitul acesta, copilul acesta pocait cu tanarul acesta care era ortodox…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *