Petrica Gaina – Drumul spre desavarsire – 1 –


O sa citim din Cuvantul Sfintei Evanghelii dupa Luca cap.9 si va rog sa va ridicati in picioare. La pagina exact 1000. Luca cap.9, vers.28 la 36, Schimbarea la fata a Domnului. „Cam la opt zile dupa cuvintele acestea, Isus a luat cu El pe Petru, pe Ioan si pe Iacov si S-a suit pe munte sa Se roage.Pe cand Se ruga, I s-a schimbat infatisarea fetei, si imbracamintea I s-a facut alba stralucitoare.Si iata ca stateau de vorba cu El doi barbati: erau Moise si Ilie, care se aratasera in slava si vorbeau despre sfarsitul Lui pe care avea sa-l aiba in Ierusalim.

Petru si tovarasii lui erau ingreuiati de somn; dar, cand s-au desteptat bine, au vazut slava lui Isus si pe cei doi barbati care stateau impreuna cu El. In clipa cand se desparteau barbatii acestia de Isus, Petru a zis lui Isus: “Invatatorule, este bine sa fim aici; sa facem trei colibe: una pentru Tine, una pentru Moise, si una pentru Ilie.” Nu stia ce spune. Pe cand vorbea el astfel, a venit un nor si i-a acoperit cu umbra lui; ucenicii s-au inspaimantat, cand i-au vazut intrand in nor.

Si din nor s-a auzit un glas care zicea: “Acesta este Fiul Meu preaiubit: de El sa ascultati.” Cand s-a auzit glasul acela, Isus a ramas singur. Ucenicii lui au tacut si n-au spus, in zilele acelea, nimanui nimic din cele ce vazusera.” Amin. Dumnezeu sa dea binecuvantarea Lui, prin coborarea Prezentei Sale prin Duhul Sfant, prin vorbirea cu putere a Cuvantului si El sa aduca o zi de cercetare deosebita pentru noi toti Amin. Ramaneti pe scaune.

Multumesc Lui Dumnezeu pentru ca ma aflu pentru a 2-a oara aici. Am mai fost odata, legatura mea cu biserica dumneavoastra s-a facut prin fratele Marius Pop care in urma cu 16 ani, eu am mai venit aici de multe ori la adunarea baptista si intr-una din seri s-a predat fratele Marius. Mi-a fost tare greu sa accept sa vin si astazi dar de bucuria lui si ca Dumnezeu a lucrat ca dupa predarea lui, sa se maturizeze si sa devina in felul acesta si slujitor am zis: „Orice ar fi, ma duc pana acolo” si ii multumesc Lui Dumnezeu ca am ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *