Dan Bercian – Australia, drumul spre dictatura


Vom vorbi astazi despre ce se intampla in Australia, tara care pana zilele trecute se traia probabil cel mai bine, chiar mai bine decat in SUA. Astazi Australia a fost transformata intr-un adevarat lagar de concentrare, restrictiile si masurile luate de guvernanti fiind chiar mai dragonice decat cele luate de fostii dictatori care au condus tarile din Europa de Est in urma cu 30 de ani si mai bine. Ceea ce va voi prezenta azi este un mesaj transmis pe internet la pastorului australian Steve Chocolanti. Probabil ca multi dintre voi nu stiti ce se intampla in Australia in acest sfasit de an 2021. Veti intelege mai bine ascultand mesajul disperat al pastorului Steve Chocolanti.

Aceasta este o fata a lumii in care traim. Sa ne rugam pentru Australia si pentru noi in acelasi timp. Iata deci mesajul pastorului Steve Chocolanti din Australia:„Pentru ca iubesc Australia trebuie sa spun lumii ce se intampla aici, nu e o exagerare a spune ca ne indreptam in jos spre cararea dictaturii. Oamenii care nu sunt de acord cu guvernul sunt ca oile vanate de lupi, se trage in protestatari, politia vine si bate la usa ta, angajatorii spun sa demisionezi cu conpensatii ca alfel esti dat afara fara conpensatii. Acum ce se intampla? Lasati-ma sa va enumar cateva dintre lucruri.

Daca nu esti vaccinat iti pierzi drepturile de vot, drept membru al Parlamentului. Asta e ceva fara precedent, cred ca suntem primul stat din istoria lumii, din istoria democratiei, e prima data cand reprezentatii alesi nu pot sa reprezinte poporul pentru ca ei fac parte din vocea dezaprobatoare a poporului. Daca nu esti vaccinat aici in Victoria nu poti sa muncesti potrivit politicii directivei „Fara injectie nici un loc de munca” Dar ce se intampla daca nu te conformezi? O amenda de 21 000 de dolari pentru o persoana fizica si o amenda de 110 000 de dolari pentru o biserica sau o afacere. Astea sunt reguli absurde si amenzi samavolnice, ele sunt sanctiuni nemiloase si neobisnuite pentru neconformare. Eu cred ca ele sunt concepute tocmai ca sa bage frica in inimile oamenilor.

Numarul 3: daca nu esti vaccinat nu poti sa faci cumparaturi, sa iei masa in oras sau sa iti tunzi parul, iar regulile devin din ce in ce mai stricte precum spun eu, te fierb incet. Ei deja au asternut pe hartie ca in cele din urma daca nu esti vaccinat nu poti sa acces la nici unul din serviciile de baza pana in anul 2023. Deci asta e, fara injectie nici un loc de munca. Din nou amenda e de 110 000 de dolari pentru magazin si 21 000 de dolari pentru individul care nu se conformeaza.

Deci prin definitie oamenii sunt acum SCLAVI! Stiti, un sclav este cineva care are nevoie de permisiune ca sa manance, sa lucreze, sa se inchine, sa calatoreasca, sa faca cumparaturi, sa i se tunda parul, sa manance in oras, sa mearga la sala, sa calatoreasca. Ai nevoie de permisiune de la un stat foarte autoritar. Pai atunci poate spuneti:„Nu iti fa nici o grija, vaccineaza-te!” Ok! Daca esti vaccinat trebuie sa te inregistrezi folosind un cod QR care ii permite guvernului sa te urmareasca. Acum toate afacerile sunt prinse in cursa ca sa devina parte din aparatul de supraveghere digitala totala a statului. Ei vor tinerea evidentelor electronice a tuturor afacerilor. Clientii trebuie sa citez:„ sa se inregistreze peste tot pe unde merg folosind serviciul UpVictoria indiferent cat de mult timp petreci in acel loc.

Numarul 5: Daca esti vaccinat va trebui sa folosesti in curand codul EQR de fiecare data cand cumperi ceva. Astfel nimeni nu poate sa, banuiesc , sa omita sa fie urmarit de indata ce cheltuiesti sau cumperi ceva. Acest EQR va urmari automat digital atat cheltuielile tale cat si locul si toate acestea sunt raportate.

Numarul 6: Toate acesta duc la implementarea sistemului australian de identitate digitala care dupa parerea mea e un control totalitar asupra statelor. Acum, unii oameni, ei nu cred toate acestea. Chiar daca traiesc aici. E ca si cu oamenii din Germania, ei nu au crezut ca fascismul, ei nu au crezut ca nazismul avea sa omoare stiti in al 2-lea razboi mondial 75 de milioane de oameni, nu doar 6 milioane de evrei, 75 de milioane de oameni, ei nu au putut sa vada asta, nu au putut sa priceapa acest lucru. Si oamenii au fost la Jocurile Olimpice, stiti cand Hitler a facut un spectacol. Si descrierea cand te uiti la documentare despre al 2-lea razboi mondial e ca oamenii spun des ca au fost surprinsi de ce a facut Hitler.

Deci oamenii de aici din Australia, ei se indoiesc ca asta o sa duca la ceva mai mult. Dar in cazul in care te indoiesti ca scopul e controlul politic si nu doar bunastarea noastra medicala, marti pe 26 octombrie 2021 premierul acestui stat, Dan Andrews a depus o lege care sa ii dea puteri de urgente permanente. Ok, asta nu este ca in s.w., r.s., stiti,imparatul primind puteri de urgenta. Corect? Vreau sa zic, suna ca si cum ar fi un film, suna ca scenariul unui film distopic. Asta este real. El va putea cand aceasta lege va fi promulgata sa declare lockdown-uri, sa impuna amenzi, sa impuna bagarea la inchisoare dupa cum doreste pentru dezidenti politici, oricine nu e de acord cu el.

In mod normal, un proiect de lege sta timp de o luna in Parlament ca sa fie dezbatut. Dar dupa 2 zile, a fost depusa pe 26, si dupa 2 zile pe 28, acest proiect de lege trecuse deja de camera inferioara. Acum cum e posibil ca ei sa scape cu asta? Pentru ca din nou aduceti-va aminte de premisa nr.1 pe care v-am aratat-o. DACA NU ESTI VACCINAT NU POTI SA INTRI IN PARLAMENT SI NICI MACAR SA VOTEZI DIGITAL. Vreau sa zic, noi avem internet nu-i asa? Daca vrei sa excluzi pe motive de sanatate oficialitati alese, daca vrei sa le excluzi sa intre practic in echivalentul Congresului SUA ai putea sa spui:„OK, ne facem griji cu privire la sanatatea noastra, dar voi aveti dreptul sa ii reprezentati pe oameni, asa ca apasati pe un buton si trimiteti-va votul.” Dar nu, ei s-au asigurat ca oricine nu se vaccineaza sau nu este de acord cu politica lor, nu poate nici macar sa voteze.

Deci ei pot sa foteze asta, pot sa vare lucruri precum starii de urgenta permanenta. Si o sa va dau un citat. 730

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *