Ioan Panican – Drumul dragostei este calea Domnului Isus


Amin si slavit sa fie Domnul! „Cei ce cunosc Numele Tau se incred in Tine, caci Tu nu parasesti pe cei ce Te cauta Doamne! Amin. Au trecut mai bine de 4 luni prin indurarea Domnului din anul acesta, 2014, un an de stramtorare si dureri. Si lucrul cel mai important pentru fiecare dintre noi, este sa ne pregatim in vederea evenimentelor ce ne stau in fata si lucrul cel mai important pentru noi de la mic la mare si de la mare la mic, este sa ne pregatim in vederea intalnirii cu Domnul.

Citesc Cuvantul Domnului din 1 Corinteni cap.12 cu vers.31, cel din urma verset din cap.12, 1 Corinteni, pagina in Sfintele Scripturi 1123, unde Cuvantul Domnului spune asa: „Umblati dar dupa darurile cele mai bune si va voi arata o cale nespus mai buna.” Si vine cap.13 intitulat „Dragostea” unde in versetul cu nr.8 spune: „Dragostea nu va pieri niciodata” Si sfarsitul capitolului al 13-lea versetul cu nr.13 spune: „Dar acum raman acestea 3, credinta, nadejdea si dragostea dar cea mai mare dintre ele este dragostea.” Amin

Fiecare om merge pe un drum, important este sa mergem pe drumul lui Isus, El este Calea. Si drumul Lui Isus este dragostea aceasta cu chip dumnezeiesc. Datoria noastra este sa aratam oamenilor dragostea Lui Dumnezeu.

Calatoresc si eu de mai bine de 25 de ani in lucrarea aceasta minunata si binecuvantata de vestire a Evangheliei si am luat tot mai bine seama de la an la an ca nu exista decat 2 doctrine si decat 2 religii.

Mai intai exista doctrina urii si religia urii cu multiplele lor forme de manifestare si exista mai apoi doctrina dragostei si religia dragostei tot asa cu multiplele lor forme de manifestare.

In fiecare adunare exista si ucenici ai diavolului si ucenici ai Domnului Isus. Prin aceasta se cunosc copiii Lui Dumnezeu de copiii diavolului. Cine nu traieste in neprihanire nu este de la Dumnezeu, nici cine cu iubeste pe fratele sau. Cine uraste pe fratele sau este un ucigas. Cine nu iubeste, nu este din Dumnezeu pentru ca Dumnezeu este Dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *