Sorin Iacoban – In ce stadiu e casa ta din cer?


Aici este Apa Vietii. Credeti frati si surori? Aici este Cel ce da viata, slavit sa fie Domnul! Va aduc salutari sfinte, fratele Nicu Barsan, pastorul bisericii din Detroit, biserica Betel, a transmis pe unde voi ajunge: 1 Tesaloniceni 5, 23 si 24 salutul bisericii Betel si Dumnezeu sa va binecuvanteze. Totodata fiindca sunt proaspete, va aduc salutari de la fratii vostrii din Africa.

Anul acesta prin indurarea Lui Dumnezeu am fost in 2 calatorii, in total in 9 saptamani care le-am petrecut cu cei care n-au auzit de Dumnezeu si n-au harul binecuvantarilor pamantesti ca fratii lor din America, sau din Europa, sau din Romania. Si ei cu multa dragoste transmit in special pentru romani. Cei din Uganda au o dragoste deosebita pentru fratii romani, ca Dumnezeu prin romani lor li s-au descoperit, prin Evanghelie. Si ei iubesc poporul roman. Dumnezeu sa fie laudat si Domnul sa binecuvanteze.

Imi aduca aminte, intr-una din calatorii, trebuia sa cobor de pe munte la 2700 de m. Ploase cateva zile la rand. Nu era posibil sa urce nici macar o motocicleta, nici nu aveam curaj sa ma urc eu pe ea 135

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *