Iosif Borca – Confort sau disponibilitate in slujire


Evanghelia dupa Luca cap.19 vers.29 la 40 inclusiv, 1015 pagina in Biblie. Evanghelia dupa Luca cap.19, incepem citirea cu versetul 29, un pasaj biblic care vorbeste de acelasi eveniment citit si de dimineata dar dintr-o alta evanghelie in locul acesta. „Cand s-a apropiat si de Betfaghe si de Betania, inspre muntele numit Al Maslinilor, Isus a trimis pe doi din ucenicii tai si le-a zis: „Duceti-va in satul dinaintea voastra. Cand veti intra in el, veti gasi un magarus legat, pe care n-a incalecat nimeni niciodata: dezlegati-l si aduceti-Mi-l. Daca va va intreba cineva: “Pentru ce-l dezlegati?”, sa-i spuneti asa: „Pentru ca Domnul are trebuinta de el.”” Cei ce fusesera trimisi s-au dus si au gasit asa cum le spusese Isus. Pe cand dezlegau magarusul, stapanii lui le-au zis: “Pentru ce dezlegati magarusul?” Ei au raspuns: “Domnul are trebuinta de el.” Si au adus magarusul la Isus. Apoi si-au aruncat hainele pe el si au asezat pe Isus, calare deasupra. Pe cand mergea Isus, oamenii isi asterneau hainele pe drum. Si cand S-a apropiat de Ierusalim, spre coborasul Muntelui Maslinilor, toata multimea ucenicilor, plina de bucurie, a inceput sa laude pe Dumnezeu cu glas tare pentru toate minunile pe care le vazusera. Ei ziceau: “Binecuvantat este Imparatul care vine in Numele Domnului! Pace in cer si slava in locurile preainalte!” Unii farisei din norod au zis lui Isus: “Invatatorule, cearta-Ti ucenicii!” Si El a raspuns: “Va spun ca, daca vor tacea ei, pietrele vor striga.” Amin. Va invit sa ocupati locurile.

Acum incepe predica mult neasteptata. A fost invitat un predicator la biserica si a intarziat si el din anumite conjuncturi si a sosit la biserica asa, numai pe la 8 fara 20 seara. Dar fiind invitat acum la biserica, fratele la invitat in fata sa aiba un mesaj pentru biserica si il intreaba pe fratele pastor: „Cat pot sa predic?” Si zice: „Cat vrei ca noi la 8 plecam.” Imi place din cand in cand sa amintesc oamenilor pe unde ma duc ca viata aceasta este foarte scurta. Uneori ne legam foarte mult de viata asta de aici. Inseamna foarte mult viata asta de pe pamant pentru noi. Si am venit din nou in seara aceasta la Poarta Cerului sa va spun: Viata aceasta este extrem de trecatoare. Se duce de parca nici nu ne dam seama. Si ramane un singur adevar prietenilor, fratilor, tinerilor: ce am facut pentru Domnul nostru Isus Hristos, pentru imparatia Lui Dumnezeu si pentru gloria Lui.

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *