Cristi Boariu – Smerenia, o calitate tot mai rar intalnita


„Eu locuiesc in locuri inalte si in sfintenie, dar sunt cu omul zdrobit si smerit, ca sa inviorez duhurile zdrobite si sa imbarbatez inimile zdrobite.” Amin Va rog sa reocupati locurile.

Fratilor, am inteles, ori de cate ori ma gandesc la rugaciune, ca este mai usor sa vorbesti despre rugaciune, decat sa te rogi. Insa faptul ca eu va pot vorbi o ora despre rugaciune, nu inseamna ca sunt neaparat un om al rugaciunii. Conditia esentiala ca, casatoria mea si a sotiei mele, sa aiba succes, biruinta, nu este ca eu sa pot vorbi o ora despre sotia mea. Conditia esentiala este ca eu sa pot comunica cu sotia mea.

Dragii mei, daca dorim sa avem biruinta in relatia cu Dumnezeu, conteaza mai mult decat vorbim despre Dumnezeu, sa vorbim cu Dumnezeu. Si ramane adevarat ceea ce Biblia spune „Casa Mea se va numi o casa de rugaciune.” Doamne fa-ne aici o casa a rugaciunii !

Dragii mei, una din conditiile esentiala ca atunci cand ne rugam, sa fim ascultati, este SMERENIA. Am urmarit fiecare lucrare cu atentie, am urmarit interventiile fratilor slujitori si vreau sa va spun ca de cateva ori, Domnul a repetat „Coborati-va in inimile voastre!” A zis Domnul „Vreau ca pe cei mandri sa-i smeresc sa inteleaga lucrarea pe care o am de facut.”

Dragii mei, traim intr-o vreme cand omul foarte greu se mai smereste. Sa stiti ca smerenia este o calitate doar a omului care umbla cu adevarat cu Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *