Iulian Calistru – Covid19 sau pacate grele in biserici


„Daca sunteti calauziti de Duhul, nu sunteti sub lege si faptele firii pamantesti sunt cunoscute si sunt acestea preacurvia, curvia, necuratia, desfranarea”, mai departe continua si spune:„inchinarea la idoli, vrajitoria, certurile, zafistiile” Acestea cred ca, apostolul Pavel le-a pus asa nu asa ca sa umple sacul. Ele sunt puse intr-o ordine bine determinata, in masura gravitatii lor sunt puse unele dupa altele. Si printre cele mai grave, aminteste 4, si spune asa: curvia, care poate aparea, se stie peste tot, in viata tinerilor necasatoriti, sa apara curvia, sa ajunga sa traiasca cu o fata, sau o fata cu un baiat, aceasta insemna curvie. Bineinteles ca ea are radacini mai mult decat aici, pana se ajunge la fapta, pentru ca Biblia spune ca cine se uita la o femeie, pentru motivul ca sa o pofteasca in inima lui, nu?

Solomon de partea lui spune:„sa nu apuci pe drumul care duce la poarta femeii straine!” adica Solomon din expierenta lui a zis:„Daca ai apucat pe drumul care duce la poarta ei, cand ai ajuns la poarta, esti victima deja. Adica sa nu ajungi pana acolo, adica sa te opresti la timp, sa nu mergi pe calea aceasta, sa nu o iei pe drumul acesta spune Solomon. Si Dumnezeu sa ajute pe toti tinerii care sunt aici sa nu mearga pe calea care duce la poarta femeii straine ci sa mearga pe Calea Lui Dumnezeu, sa se apropie de Dumnezeu, sa se lipeasca de Dumnezeu. Si Dumnezeu sa ridice din tinerii acestia prooroci adevarati, evanghelisti adevarati, oameni ai Lui Dumnezeu adevarati, dezbracati de sine, smeriti, care sa caute Slava Lui Dumnezeu in tot ceea ce fac, si Dumnezeu sa le ajute!

Preacurvia, pacatul care intervine in viata celor casatoriti, un barbat sau o femeie sa traiasca cu altul in timp ce el este casatorit, bineinteles si precurvia are si ea radacinile ei, ca deja auzi pe cate unul si am auzit situatii, si am intalnit de una si de alta, auzi pe cate unul, zice:„Frate sunt casatorit, am nevasta, ii frumoasa, este la locul ei, dar mintea tot imi sta, alta ma ispiteste.” Ii bai cu tine! Ii bai cu tine omule! Ii bai cu tine.

Zice mai departe, necuratia care poate fi prezenta in viata de familie, oameni care traiesc in necuratie in privinta programarii familiilor, ei isi programeaza, ei stiu totul, ei fac totul, nu Domnul, nu asa, deci prezent pe linia asta si care poate fi prezent in viata baietilor si a fetelor inainte de a se casatori. 312

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *