Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Cristi Boariu – Avraam, omul rugaciunii de mijlocire – 05 –


– continuare din partea a 4-a –

Dragii mei, sunt cateva conditii care vreau sa le spun astazi. Poate cineva se intreaba: „Mai ce sa fac ca sa ma cunoasca Dumnezeu? Sa imi fac o casa cu 15 etaje, ca sa ma cunoasca Dumnezeu ce masina trebuie sa imi cumpar?” Nu are legatura cu aceasta, stati linistiti.

In primul rand Biblia spune, te rog sa afisezi Timotei cap.2 cu vers.19, Timotei cap.2 cu vers.19, care sunt oamenii care Dumnezeu ii cunoaste? Ca toti spun ca iL cunosc pe Dumnezeu nu? Timotei 2 cu 19, Dumnezeu ii cunoaste pe cine? „Pe cei care sunt ai Lui.” Dragii mei, Dumnezeu isi cunoaste copiii, Dumnezeu isi cunoaste fii Lui in primul rand. Esti tu copilul Lui Dumnezeu? O sa intrebati poate: mai dar cum pot sa devin fiul Lui Dumnezeu? Vreau sa va spun: e mai usor sa devii fiul Lui Dumnezeu, decat sa devii fiul presedintelui. E mai usor.

Spune Biblia ca daca vrei sa fii fiul Lui Dumnezeu, trebuie sa te pocaiesti de pacatele tale, sa iti schimbi viata, sa crezi in jertfa de la Calvar si sa te pregatesti nu pentru inmormantare, pentru moarte si pentru Ziua de apoi. Nu? Crezul spune, noi stim toti nu? Noi credem in invierea ce va sa vie da? Acum vreau sa spun: si eu pot sa cred ca sunt bani in bancomat, daca nu ii scot nu ma ajuta cu nimic. Si tu poti sa crezi ca este mancare in frigider. Daca nu deschizi frigiderul, te ajuta cu ceva?

Nu-i suficient sa credem dragii mei. Ca tare multi romani traiesc si spun: „Eu cred! Eu cred ca Dumnezeu traieste si exista!”. Dar oare Dumnezeu te cunoaste si ma cunoaste? In primul rand dragii mei, Dumnezeu isi cunoaste copiii apoi spune in Naum 1 cu 7, Naum 1 cu 7, ca Dumnezeu ii cunoaste pe cei care se in cred in El. Nu? „Domnul este bun, El este un loc de scapare in ziua necazului si cunoaste…” pe cine? …„pe cei ce se incred in El.” Slavit sa fie Domnul!

Te mai increzi in Dumnezeu? Ma mai incred in Dumnezeu? Intr-o lume care se bazeaza pe materialism, se bazeaza pe ceea ce are omul, si omul zice: „Ma, am asigurare de viata, n-am nevoie de Dumnezeu!”. Dragii mei, asigurarea de viata nu te ajuta cu nimic dincolo. N-o sa gasiti nici la Omniasig, nici la Carpatica, oricum Carpatica e in faliment deja. La nici o firma de aigurari nu veti gasi ca face asigurare, nici daca da-ti 1 milion de euro dupa moarte. Mergeti si intrebati.

Dar este cineva si anume Biserica si Isus Hristos care iti da asigurare pentru vesnicie. Cu o singura conditie, sa te increzi in El. Nu? Vreau sa va spun ca copiii vecinilor mei nu se incred in mine, doar copiii mei se incred in mine. Pentru aia prima conditie era sa te increzi in Dumnezeu. Ca numai copilul se increde in tata, nu copilul vecinului se increde in tata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023, Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si 13 11-23ian2023, Paul Negrut - Ce este si cum este iadul? 1, 2, 3, 4 si 5 6-10ian2023, Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2023, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2023, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2023
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.