Cristi Boariu – Asistenti medicali pentru ranile sufletesti


Dragii mei, spunea un text din Cantarea Cantarilor, atat de frummos, „Caci iata ca a trecut iarna, a incetat ploaia si s-a dus, se arata florile pe camp, a venit vremea cantarii si se aude glasul turturelei in campiile noastre”. Si suntem in martie si iarna a trecut. Intrebarea mea este daca nu cumva mai avem iarna in inima.

Stiti sunt oameni care au un singur anotimp in viata. Iarna. Atat. La ei totdeauna ii gheata, nici o cantare…  Vreau sa va spun ca astazi la ora de rugaciune Dumnezeu a adus martie chiar si in biserica. Nu ati simtit asta? Sa stiti ca mi-a fost tare dor de adunare ca prin multe locuri unde ma duc, fac multe genoflexiuni la ora de rugaciune si oamenii spun, se canta catarea „Domnul ii aici.” Dar nu iL simti ca-i acolo. Astazi nu am cantat catarea aceasta, dar am simtit ca Dumnezeu ii prezent.

Este o maxima. Se spune ca cu o floare nu poti sa faci primavara. Dar vreau sa va spun ca este un trandafir din Sarom cu care poti sa faci primavara. Este un Crin din vale si numele Lui este Isus Hristos. Si daca imi doresc ceva si spuneam aseara la Hunedoara exact acest lucru: Fiul risipitor s-a intors acasa pentru ca tatal era acasa, dragii mei.

Vreau sa va spun astazi ca daca iL pierdem pe Tatal dintre noi si pierdem rugaciunile acestea frumoase si pierdem cercetarea Duhului Sfant noi am pierdut totul. Dar se vor mai intorce fii acasa pentru ca Tata este intre noi. Si dau slava Domnului pentru ca astazi am simtit pe Tata aici.

Dar nu numai in Biserica e primavara, poate fi primavara si in familia ta. Nu stiu daca ati dus flori la sotie de 8 martie, acum vorbesc cu barbatii un pic, acum toti stau cu capul in jos. Nu stiu daca ati dus, nu-i important daca ati dus de 8 martie, important sa duce-ti o floare macar in timpul anului, sau macar sa fiti o floare pentru sotia voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *