Puiu Stefan – Lucrarile miraculoase ale lui Dumnezeu p1


…Nu le vad pe astea de jos dar ii dau slava ca le vad pe alea de sus. Stiti ce ma rog eu? Biserica aceasta s-o umple Domnul de vazatori, dar cu curatire in vedeniile lor si pentru asta trebuie sa iti pastrezi ochii curati. Amin? Mai ziceasu fratii Puiu sa nu te uiti la ceas. Eu chiar nu ma uit la ceas. Data aceasta. Poate data viitoare.

Stiti? Un roman si un tigan, stateau fata in fata, intre ei o masa. Pe masa 2 mere, unul mare si unul mic. Si zice romanul la tigan:„Mai tigane ia si tu un mar de pe masa aceasta” Si tiganul, hap, a luat marul cel mare. Romanul a ramas cu ala mic. Zice romanul: „Stiam eu ca tot asa vei proceda. De ce te-ai aruncat repede la ala mare?” Pai zice tiganul la roman: „Tu in locul meu pe care il luai?” „Pai eu il luam pe ala mic, eu sunt baiat cu obraz subtire.” „Vezi romane, ala mare tot mie imi ramanea.” De data aceasta este la mine marul ala mare, adica sunt ultimul in seara aceasta.

Glorie Lui! Stiti ce este important. Ca Domnul nu mai are nici roman, nici tigan. Nu mai are nici ungur, ca Vali este ungur, are copii rascumparati. Suntem o singura familie. Familia Lui Isus Hristos. El ne-a schimbat si ne-a iubit.

Eu am o biserica care ma ocup in Oltenia…140

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *