Ioan Panican – Casele din care vine Isus – 1 –


Amin si slavit sa fie Domnul. Sa ne ridicam si sa citim Cuvantul Domnului pentru timpul binecuvantat care ne sta inainte. Evanghelia dupa Ioan cap.14 citim pentru inceput prin indurare Domnului primele 3 versete. Evanghelia dupa Ioan cap.14 incepand cu cel dintai verset unde Domnul Isus ne spune asa: „Sa nu vi se tulbure inima, aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine. In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.” Amin. Sa luam loc si sa ascultam cu luare aminte Cuvantul Domnului.

Iar cei care vreti sa fiti dimpreuna lucratori ca mine in ogorul binecuvantat al Evangheliei rugati-va staruitor Domnului prin Duhul Sfant in duhurile voastre ca Dumnezeu sa se indure si sa ne dea tuturor biruinta in lucrarea care ne sta si de aceasta data inainte pana la capat. Amin si slavit sa fie Domnul!

Casele din care vine Isus la noi. Mai intai El vine la noi din Cer din Casa Tatalui ca noi sa intelegem ca El este Fiul Lui Dumnezeu. „In Casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce.” Fie ca imi place, fie ca nu imi place, cred sau nu cred, fie ca sunt sau nu sunt pregatit in vederea zilei aceleia mari si infricosate, El zice: „Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.”

La sfarsitul calatoriei noastre pe pamantul acesta, oamenii pot oferi un loc in cimitir. Isus ofera un loc in cer. El a venit din cer pe pamant sa ne caute si sa ne mantuiasca. A venit sa-si castige un popor care sa fie a-L Lui si care sa-i poarte Numele. Si a promis ca ca intr-o zi se va intoarce si ne va lua de pe pamant si ne va duce in cer, ne va duce in slava ca sa fim cu El pentru vecii vecilor. Slavit sa fie Domnul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *