Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Mihaita Danila – Viata e determinata de dorintele pe care le avem -05-


– continuare din partea a 4-a –

Filipeni 1:18, cum trebuie facuta predicarea. Zice ca unii oricum fie de ochii lumii, unii predica de ochii lumii. Fie din toata inima. Coloseni 3:23 Acum este mai tare versetul acesta. Aici zice, nu doar predicare, nu doar lauda, nu doar credinta, „orice faceti sa faceti din toata inima”.

Deci observati, cautarea Lui Dumnezeu cu toata inima, pastrarea Cuvantului se face cu toata inima. Nu mai dau toate versetele din Vechiul Testament, slujirea Lui Dumnezeu din toata inima. Intoarcerea la Dumnezeu cu toata inima, bucuria cu toata inima, rugaciunea cu toata inima, lauda cu toata inima, iertarea cu toata inima.

Cei mai fericiti oameni stiti unde sunt? In Biserica. Dar astia sunt oameni care nu sunt dezlipiti de cer pe jumatate. Sunt cu toata inima pentru Domnul. Astia sunt cei mai fericiti oameni. Cei mai nefericiti oameni stiti unde se afla? Tot in Biserica. Astia sunt oamenii cu inima impartita.

Aia din lume, eu cand am fost in lume, am facut lucrurile cu toata inima. Am facut lucrurile acelea, am crezut ca aia imi aduce fericire si am facut cu toata inima. Daca am stat la discoteca am stat cu toata inima si daca am putut am stat pana dimineata. Daca m-am dus la fotbal, m-am dus cu toata inima si mi-am crapat capul si mi-am intors inimile pe dos. Ei, intelegeti, daca vii aici si esti impartit, nici in lume nu faci cu toata inima, nici in biserica nu faci cu toata inima. Astia sunt cei mai nefericiti oameni care pot trai pe pamantul acesta.

Si daca vreti sa vedeti inima impartita, cel mai bine inima impartita se vede cand e vorba de luat hotarari. Intotdeauna in biserici la inceput de an s-au luat hotarari noi. Acum in generatia noastra, nu se mai iau hotarari, se zice: „Nu are rost sa ii faci promisiuni Lui Dumnezeu si hotarari sa nu te tii de ele.”

Deci nu mai are rost niciodata sa va luati o hotarare ca va casatoriti, ca s-ar putea sa nu va tineti. Deci tinerii sa nu va mai casatoriti niciodata, nu mai luati hotarari dinacestea! :)) Pai cum sa spui asa ceva la un indragostit? Pentru ca in momentul in care esti indragostit si esti cu toata inima, iei hotararea foarte usor. Daca iei hotararea greu, atunci asta scoate in evidenta ca ai alte iubiri, ai alti idoli care au iesit si nu iti dau voie sa iei hotarari.

Uite, e sfarsit de an. Vreti sa luam hotarari? Pana la anul televizoarele inchise. Vreti? Ne hotaram? Nu se poate. Da de ce nu se poate mai oameni buni? Pai fratele David vorbea de rugaciune. Sa se roage necurmat, nu sa se uite la televizor necurmat. Deci sa te rogi necurmat. De ce ne este greu sa luam hotararea aceasta? Noi cand auzim de hotararea aceasta, „bai frate David Nicola a zis, sa ne rugam neincetat dar nu avem timp din cauza televizoarelor si emisiunilor, na pana la anul viitor ca mananc 10 zile, televizorul inchis. Pe rugaciune.” Noi ar trebui sa sarim in rugaciune, „Aleluia, slava Domnului frate Mihaita, bine ca ai venit cu hotararea aceasta!”

Dar dumneavoastra nu va plac pastori dinacestia. Care inchid televizoarele. Dumneavoastra va plac oamenii care predica din stiri. Predica de la emisiuni, dar nu am eu treaba ca…daca vrei sa documentezi ceva. Dar de ce ne este greu ca sa luam hotarari?

Uite aveti copii aici, le-am spus si la fratii penticostali dincolo de la ora 4, mai, nu conteaza ca-i biserica baptista, penticostala, crestini dupa evanghelie, luati tinerii din biserica si duceti-i la Viena sau duceti-i la Timisoara, sau la Bucuresti si-i puneti in centru, ii duceti cu autocarul si ii puneti in centru si le spuneti la copii: „Mai copii, uite aici este Mall-ul, aici este un magazin de moda, aici este un McDonald, aici este circ, aici este Barcelona cu Real Madrid pe stadion, si uite acolo este o capela, se face rugaciune.” Si dati-le drumul.

Unde se duc? Auzi, la Mall. Pai dumneavoastra stiti lucrurile acestea ca si astia mari tot astea faceti. Deci cand este vorba de copii, bine, a zis cineva: „Eu nu vreau sa va spun ca unii acum de sfarsit de an spun povesti de adormit copiii.” Zice omul acela: „Eu vreau sa va spun o poveste de trezit adultii. Marea problema este ca adultii nu se mai trezesc.” Copiii adorm la povesti, dar adultii nu se mai trezesc.

– sfarsitul partii a 5-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 6-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023, Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si 13 11-23ian2023, Paul Negrut - Ce este si cum este iadul? 1, 2, 3, 4 si 5 6-10ian2023, Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2023, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2023, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2023
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.