Mihaita Danila – Cu cine simpatizezi? – 1 –


Aleluia! „A Domnului Dumnezeului nostru este Mantuirea, Slava, Cinstea si Puterea.” Amin. Textul care s-a citit in seara aceasta, Apocalipsa cap.19, prezinta doua femei. Prima femeie care este descrisa in pasajul acesta este o femeie stricata, pe care Cuvantul Lui Dumnezeu o numeste Curva Cea Mare, iar a doua femeie este o femeie curata pe care Cuvantul o numeste Mireasa Lui Hristos. Prima, femeia stricata, reprezinta un sistem religios fals, o biserica falsa, mireasa diavolului; a doua femeie prezinta, sau reprezinta un organism viu, Trupul Domnului Isus Hristos, Biserica Domnului Isus Hristos, Mireasa Domnului nostru Isus Hristos, binecuvantat sa fie El!

Se ridica o intrebare la care dumneavoastra trebuie sa raspundeti in cugetul, in mintea dumneavoastra  sa raspundeti: cu cine simpatizati? Cu femeia stricata sau cu Mireasa Lui Hristos? Cu sistemul religios fals, cu biserica falsa sau cu Biserica adevarata care  este Trupul Domnului Isus Hristos? De fapt titlul predicii este o intrebare: Cu cine simpatizezi? Stiti care e marea tragedie? Ca am ajuns tot mai mult sa barfim Mireasa Domnului Isus Hristos, am ajuns sa judecam Mireasa Lui Hristos, am ajuns sa vorbim de rau Mireasa Lui Hristos, am ajuns sa ne plictisim in trupul Domnului Isus Hristos. Sa nu avem chef de biserica dar tot mai mult se pare ca simpatizam cu femeia stricata.

Va trebui sa intelegeti ca cap.17 si cap.18 din Apocalipsa prezinta Curva Cea Mare, prezinta cum arata aceasta femeia stricata. Daca poti sa afisezi Apocalipsa cap.17, vers.1 spune: „Apoi unul din cei 7 ingeri care tinea unul dintre cele 7 potire a venit de a vorbit cu mine si mi-a zis: „Vino sa-ti arat judecata Curvei Celei Mari care sade pe ape mari.”” Ce reprezinta ape acestea mari? Vers.15: „Apoi mi-a zis: „Apele pe care le-ai vazut pe care sade Curva (femeia stricata) sunt noroade, gloate, neamuri si limbi.””

Asta insemneaza ca femeia aceasta ademeneste, cucereste, are putere de atractie si majoritatea oamenilor de pe planeta aceasta simpatizeaza cu aceasta femeie stricata. Deci are o putere de cucerire. De aceea se pare ca si noi cateodata simpatizam cu aceasta femeie stricata care de fapt este o biserica falsa, un sistem religios fals.

Citim in continuare, vers.3, de fapt vers.2: „Cu ea au curvit imparatii pamantului si locuitorii pamantului s-au imbatat de vinul curviei ei…” Are un vin. Pentru cei care ati fost bautori cand ati trait in lume stiti ca atunci cand vinul curge intr-un pahar inghiti in sec. Adica este o ademenire acolo, este o putere care te atrage. Ei, femeia aceasta are un vin al curviei cu care cu care ademeneste si tot mai multi oameni, tot mai multi oameni de pe planeta aceasta simpatizeaza, chiar din biserica au inceput sa simpatizeze cu acest sistem fals.

Mai departe, si la vers.3 spune: „Si m-a dus, in Duhul, intr-un pustiu. Si am vazut o femeie”…fiti atenti ce este in spatele acestui sistem religios, in spatele bisericii false este „o fiara de culoare stacojie, plina cu nume de hula, si avea sapte capete si zece coarne.” Din nou este reprezentata fiara aceasta care domina anumite imparatii de pe planeta aceasta Pamant.

„Femeia aceasta era imbracata cu purpura si stacojiu; era impodobita cu aur, cu pietre scumpe si cu margaritare.” Apropo, ca spun foarte multi ca nu conteaza ce-i in exterior, numai ce-i in interior. Ascultati-ma: cand in spate este fiara, si in interior este fiara in exterior este infatisarea pe care o vrea fiara. Aici, femeia aceasta este „impodobita cu aur, cu pietre scumpe si cu margaritare.” „Tinea in mana un potir de aur”, adica reprezinta ceva frumos in exterior dar in interior este spurcaciune, zice: „plin de spurcaciuni si de necuratiile curviei ei.”

„Pe frunte purta scris un nume, o taina: “Babilonul cel mare, mama curvelor si spurcaciunilor pamantului.”” Adica, numele ei este Babilon, in spate este un duh babilonian in sistemul fals si din Babilon au pornit toate sistemele religioase false care cuceresc pe pamantul acesta care se vor uni intr-o ordine mondiala sa conduca planeta aceasta, pamantul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *