Iosif Anca – Lucruri validate de Dumnezeu – 1 –


Sa deschidem Cartea Sfanta la 2 Timotei, cap.2 pag.1170, citesc vers.19 la 21, 2 Timotei 2 de la vers.19: „Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta nezguduita, avand pecetea aceasta: “Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui”; si: “Oricine rosteste Numele Domnului sa se departeze de faradelege!” Intr-o casa mare nu sunt numai vase de aur si de argint, ci si de lemn si de pamant. Unele sunt pentru o intrebuintare de cinste, iar altele pentru o intrebuintare de ocara. Deci, daca cineva se curata de acestea, va fi un vas de cinste, sfintit, folositor stapanului sau, destoinic pentru orice lucrare buna.” Amin. Reasezati-va va rog.

In Psalmul 113 este scris, vers.2: „Fie Numele Domnului Binecuvantat de acum si pana in veac!” Si daca noi consideram ca trebuie binecuvantat si pentru vesnicie asa cum a consemnat psalmistul atunci dovedim asta asa cum scrie in versetul urmator:„De la rasaritul soarelui pana la apusul lui fie Numele Domnului laudat!” Nu ca ar fi putin spus, un paradox sa spunem ca iL vom lauda pentru vesnicie si nu reusim o zi, asa ca, s-o facem si Doamne ajuta-ne! Si primeste-ne Doamne! Si daca noi iL binecuvantam pe Domnul va doresc si pe dumneavoastra, Domnul sa va binecuvanteze! Cu ce stie El,cum imi place mie sa spun, si cu ce n-ati cerut, ca asa este scris, ca face mai mult decat cerem sau gandim noi. Si asta e biblic. Domnul sa va dea asadar o binecuvantare deplina.

Am citit cateva cuvinte pe care lea-ti auzit si vreau sa le pun sub titlu:„Lucruri validate de Dumnezeu” Reiau de la vers.19: „Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta nezguduita.” Biblia spune in cartea Psalmilor ca Dumnezeu are un Scaun de Domnie foarte solid. Nu s-a miscat niciodata. In Apocalipsa 4 spune ca Ioan a fost rapit in cer si ce ia atras atentia mai intai? „Un Scaun de Domnie pe care sedea Cineva.” Si toate fiintele din cer erau focalizate imprejurul acelui Tron, se inchinau, iL slaveau si iL binecuvantau.

De acolo emanau o frumusete desavarsita si de acolo se dadeau comenzi daca ne gandim la cartea Apocalipsa, pentru niste vremuri grele, pentru o schimbare absoluta, trecerea din veacul acesta in veacul viitor si tot ce se poruncea acolo se executa, cum avem noi o vorba „tocmai si la timp.” Ca scrie in Psalmul 33: „Dumnezeu zice si se face.” Observati, nu scrie „Zice si vor face.” „Se face.” Oamenii si daca vor si daca nu vor se misca dupa cum se misca astrele in univerul acesta, ca Dumnezeu are o temelie pentru vecii vecilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *