Cristi Boariu – Cum putem ajunge in Cerul Lui Dumnezeu – 1 –


Frati si surori, haideti sa ne mai ridicam odata in picioare, citesc un cuvant din Faptele Apostolilor, pagina din Biblie 1055, poate ca s-a citit si joi la dumneavoastra, dar daca repetem, nu repetam o stire, nu repetam un meci, repetam Cuvantul Lui Dumnezeu care ne este de folos. Fapte 1 incepand de la vers.7 pana la vers.11 Cuvantul Domnului spune astfel: „Isus le-a raspuns: “Nu este treaba voastra sa stiti vremurile sau soroacele; pe acestea Tatal le-a pastrat sub stapanirea Sa. Ci voi veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului.”

Dupa ce a spus aceste lucruri, pe cand se uitau ei la El, S-a inaltat la cer, si un nor L-a ascuns din ochii lor. Si, cum stateau ei cu ochii pironiti spre cer, pe cand Se suia El, iata ca li s-au aratat doi barbati imbracati in alb si au zis: “Barbati galileeni, de ce stati si va uitati spre cer? Acest Isus, care S-a inaltat la cer din mijlocul vostru, va veni in acelasi fel cum L-ati vazut mergand la cer.” Amin. Va invit sa ocupati locurile si cu totii dragii mei vrem sa spunem: „Slavit sa fie Domnul!”

Daca suntem aici, daca am ajuns pana aici a fost numai prin mila si harul Lui si dragostea Lui si protectia Lui fata de noi. Dragii mei in aceasta seara am o misiune foarte grea o misiune…, imaginati-va ca va trebui sa vorbesc despre cer in aceasta seara si ganditi-va si e ca si cum o furnica ar incerca sa vorbeasca despre Casa Alba sau despre Casa Poporului din Bucuresti. Asa ca daca o sa ziceti: ”Ba ce slaba predica o tras asta, habar nu are cerul!” sa stiti ca oricum, mai jos de o furnica nu ma puteti cobora. Sau de un vierme. Ca de la inceput recunosc ca-s asa. Iar daca dumneavoastra veti sti mai multe despre cer cu tot dragul la final deabia astept sa povestim, sa vorbim.

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *