Daniel Popa – Oameni buni pe directii gresite


M-am gandit, atatea programe de joi seara pana maine seara, atatea predici, si n-am obosit, n-ai obosit, ai venit si azi dimineata si aseara, aseara nu, vineri seara, joi seara. De ce nu obosim? Stiti de ce? Pentru ca noi slujim un Dumnezeu care nu ne oboseste. Stiti ce a zis imparatul catre Daniel? A zis: „Daniele a putut Dumnezeul Tau sa te scoata?” Dar care Dumnezeu? Aluia carui necurmat ii slujesti.

Si zici: „Doamne eu nu mai pot, sunt rupt de oboseala ca am sudat toata ziua. Nu mai pot am stat la birou, mi s-a umflat degetele cat am batut la calcurator, nu mai pot veni la adunare” Stiti ce a constatat imparatul despre primul ministru al lui Nu a nostru. Primul ministru al Babilonului. A zis: „Tu pe Dumnezeul acesta iL slujesti necurmat” Pentru ca Dumnezeul nostru nu ne oboseste. Slavit sa fie Numele Lui!

A zis psalmistul ca noi mergem din putere in putere. Cand slujesti Dumnezeului care te ridica, El nu te oboseste. Si ai putere, ai vrea sa vii si maine dimineata. Iti pare rau ca suntem impartiti pe alfabet. De ce? Ca-L iubesti pe Dumnezeul acesta care iti invioreaza sufletul. Slavit sa fie Numele Domnului!

Salutul acesta cu care unii s-au obisnuit stiti ca este salutul care a impartit omenirea in 2? E salutul care pe unii ia invrajbit pe unii impotriva celorlalti. Suntem in locul unde sarbatorim nu o inviere, ci noi sarbatorim o eliberare pentru ca invierea Lui Cristos, a fost eliberare pentru noi si pentru sufletele noastre. Marit sa-i fie Numele Lui!

Cea mai mare plata care s-a facut vreodata pentru o haina. Acum am vazut, cred ca unii sunt bucurosi ca s-a deschis mall-ul. Saptamanile trecute ca ati putut sa va mai cumparati cate o haina. Si sotii au plans la cati bani ati putut sa dati pe rochii si pe costum. Nu stiu cati bani ai platit pe costum sau pe rochia care o porti, dar vreau sa iti spun omeneste, cea mai mare plata care s-a facut vreodata pentru o haina, s-a platit 1.6 milioane de dolari pe o geaca jerpelita pe care a purtat-o mj.

Dupa ce a murit a scos geaca lui la licitatii si au luat pe geaca 1 milion si 6 sute de mii de dolari. Si spuneau specialistii ca 10 daca ar mai fi fost, „destepti” s-ar mai fi gasit sa cumpere asemenea geci. Ar fi cumparat. Vreau sa va spun ca omeneste a fost cea mai scumpa haina. Dar va spun, dumnezeieste, in toate timpurile, cea mai scumpa haina care s-a platit vreodata, stiti care a fost? Haina de copil a Lui Dumnezeu. Haina pe care o porti dumneatale si cu mine. A fost cea mai scumpa haina care s-a platit vreodata in istoria omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *