Iosif Anca – Cine va ramane jos la rapire partea 1/4


Luca capitolul 13, incepem cu versetul 22:„Isus umbla prin cetati si prin sate, invatand pe norod si calatorind spre Ierusalim. Cineva I-a zis: “Doamne, oare putini sunt cei ce sunt pe calea mantuirii?” El le-a raspuns: “Nevoiti-va sa intrati pe usa cea stramta. Caci va spun ca multi vor cauta sa intre, si nu vor putea. Odata ce Stapanul casei Se va scula si va incuia usa, si voi veti fi afara si veti incepe sa bateti la usa si sa ziceti: “Doamne, Doamne, deschide-ne!”, drept raspuns, El va va zice: “Nu stiu de unde sunteti.” Atunci veti incepe sa ziceti: “Noi am mancat si am baut in fata Ta, si in ulitele noastre ai invatat pe norod.” Si El va raspunde: “Va spun ca nu stiu de unde sunteti; departati-va de la Mine, voi toti lucratorii faradelegii.” Va fi plansul si scrasnirea dintilor, cand veti vedea pe Avraam, pe Isaac si pe Iacov si pe toti prorocii in Imparatia lui Dumnezeu, iar pe voi scosi afara. Vor veni de la rasarit si de la apus, de la miazanoapte si de la miazazi si vor sedea la masa in Imparatia lui Dumnezeu. Si iata ca sunt unii din cei de pe urma, care vor fi cei dintai, si sunt unii din cei dintai, care vor fi cei de pe urma.” Amin Reasezati-va va rog.

Multumim Bunului Dumnezeu care ne-a pastrat sub indurarea Sa pana in aceasta seara. Numele Lui fie slavit! Ne bucuram ca am ajuns la dumneavoastra. Am putut impreuna sa cantam, sa laudam pe Domnul. Numai bine ati avut un meniu mai divers. Ca la dumneavoastra, vad ca se mananca specialitatea casei, multe tobe. Si v-am dat si ceva mai linistit. Parerea mea este ca pentru suflet este mai bine. Dar consultati alte lucrari de specialitate si veti vedea daca ce va spun este drept sau nu.

Dragii mei am citit din cuvintele Domnului Isus care raspunse unei intrebari. Cineva ia spus:„Domane , oare putini sunt cei ce sunt pe calea mantuirii?” Oare putini sunt cei care …225

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *