fr.Corneliu – Apel URGENT la rugaciune pentru Ucraina


Zic ca Dumnezeu sa fie binecuvantat in toate lucrurile. Nu vreau sa vorbesc mult, e un mesaj foarte rapid, legat de nenorocirile care se intampla in Ucraina. Ceea ce doresc, cei care aud, cei care vor fi miscati un apel de rugaciune pentru Ucraina, cei care puteti sa postiti, postiti pentru ca lucrurile sunt f.grave si mult mai grave decat se spune in presa. Am vazut ca multe stiri sunt intarziate, pentru ca vremea este vremea sfarsitului si vrajmasul vrea sa distruga tot pamantul cu orice pret, prin orice mijloace, Rugati-va si insistati inaintea Lui Dumnezeu, este o perioada in care Dumnezeu cere mijlocire pentru Ucraina, pentru pacea Ucrainei. Perioada aceasta nu stiu daca, eu personal cand mananc, mananc cu un gust amar pentru ca nu pot sa mananc gandidu-ma ca sunt mame in Ucraina, sunt sotii care am auzit, s-au casatorit si a inceput razboiul, poate nu au avut parte sa petreaca mai mult timp impreuna. Copii despartiti de tatii lor, multi sunt, au ajuns orfani, sunt orfani, altii au sa ajunga. Ganditi-va ca Romania putea sa fie in locul Ucrainei.

Ucraina este ultimul front de rezistenta inainte ca presedintele Rusiei sa inainteze. Dupa Ucraina cred ca planul este sa atace Republica Moldova, rugati-va pentru ca fericirea Ucrainei si fericirea ta depinde foarte mult de situatia care este acolo. Se pot lua decizii foarte gresite in perioada asta, Putin ar vrea ca Ucraina sa cedeze, sa isi dea acordul sa … efectiv sa ajunga o marioneta, Ucraina nu vrea. Planul lui Putin este sa isi creeze propriul sistem dictatorial, este foarte grav, foarte grav, rugati-va pentru ca vom duce greul daca ajungem vecini cu Federatia Rusa. Ceea ce a facut Putin si face in Ucraina, vrea sa faca in toate zonele din Europa, si nu va bazati pe … poate ar fi trebuit sa vorbesc mai mult din Scriptura, dar este un eveniment de actulitate, uniti-va, ajutati, donati, vedeti cum puteti sa faceti, se concentreaza foarte multe ajutoare in zona Sucevei, luati legatura cu cei din Suceava, din zona Botosani, din Republica Moldova, din celelate zone, din nord.

NU FITI NEPASATORI PENTRU CA NEPASAREA ACEASTA VA DUREA FOARTE MULT! FOARTE MULT! Uitati-va ca Ucraina, o tara la care toata lumea zicea : Noi sustinem Ucraina! uitati-va ca tari supra, supra dezvoltate precum este Germania, prefera sa calce pe sangele Ucrainei si sa isi duca afacerea mai departe. Deci Germania isi vede numai de bani, numai de prosperitate ei, numai de propriile afaceri, nu o intereseaza ca atatia copii sunt macelariti. Uitati-va cum civili ucraineni sunt efectiv la propriu linsati si calcati in picioare de tancurile, de soldatii rusi. Oameni nevinovati fara aparare. Deci efectiv asta s-a intamplat dea lungul istoriei, rusii sunt un popor salbatic.

Luptati-va in rugaciune, insistati la Dumnezeu, Singurul care mai poate salva situatia in momentul de fata este Dumnezeu, ca va lucra prin America, ca va lucra prin Polonia, prin alte tari, numai Dumnezeu mai poate salva situatia aceasta. Rugati-va si insistati ca Dumnezeu vrea mijlocire.

Daca vrei sa fii fericit in viata, intelege ca este o vreme de cercetare in care toti romanii trebuie sa se uneasca, Moldova trebuie sa se uneasca, ucrainenii, Dumnezeu cerceteaza poporul ucrainean prin razboiul acesta, Dumnezeu cerceteaza Polonia, Dumnezeu cerceteaza si alte tari, si Georgia, georgienii sunt cercetati, luptele sunt foarte, foarte grave, foarte mari, la o intensitate foarte mare si jocurile politice sunt mult,mult mai adanci decat le vedem noi la stiri, rugati-va, insistati inaintea Lui Dumnezeu.

IL PUTEM INDUPLECA PE DUMNEZEU SA COBOARE DIN CER SA PAZEASCA TARA ACEASTA. DUMNEZEU POATE PAZI O TARA FARA SA AIBA NICI UN SOLDAT. Are metode, n metode, am incredere in Dumnezeu, rugati-va si insistati inaintea Lui Dumnezeu, luati zile de post, Dumnezeu sa va intareasca, sa va ajute si Dumnezeu sa binecuvanteze si Ucraina si Rusia. Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *