Cristi Boariu – 4 decizii gresite ale fiului risipitor


Ocupam dragii mei locurile si spunem „Slavit sa fie Domnul!” Acesta este imaginea care a fost pusa in fata noastra in aceasta dimineata a unei familii, a unui tata cu 2 copii. Si tatal acesta nu reprezinta dragii mei pe altcineva decat pe Dumnezeu, pe Creatorul nostru. Iar fiul risipitor nu reprezinta pe altcineva decat pe noi, oameni care mai devreme sau mai tarziu am plecat, am plecat din Prezenta Domnului, am plecat de acasa pentru fel si fel de motive.

Astazi 15 persoane se intorca acasa. 16 persoane. Ar trebui sa fim invidiosi pe ei, sa fim gelosi pe ei.  Nu? Asta n-am inteles si nu voi intelege: de ce oamenii nu vor sa faca si ei pasul? Dragii mei, fiul risipitor cand a plecat, a luat cateva decizii gresite. Si vreau in aceasta dimineata sa vorbesc despre 4 decizii gresite pe care fiul risipitor le-a luat in viata. Daca veti intoarce aceste decizii exact invers veti gasi exact ceea ce ei au facut astazi si ceea ce puteti face si dumneavoastra.

Am inteles in viata acesta si am observat ca valorile pe care le am in mine, in casa mea, in viata mea determina foarte mult deciziile pe care le iau. Iar deciziile pe care le iau determina si viata de aici si vesnicia. De exemplu daca eu vreau sa iau decizia sa fiu betivanul 140

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *