fr.Corneliu – Lacrimile Lui Dumnezeu p4


Slavit, binecuvantat si glorificat sa fie Bunul Dumnezeu! Ma gandeam zilele acestea ca lucrurile merg foarte rapid in directiile in care Sfintele Scripturi spun ca vor merge si durerea este ca tot mai multi oameni care altadata propovaduiau o Evanghelie sfanta, astazi propovaduiesc o evanghelie care este departe de adevar si sunt din ce in ce mai putini oameni care tin adevarul in picioare.

Ma uitam ca ne-am modernizat si am inceput sa ne coloram asa cum este lumea in loc ca lumea sa se coloreze dupa cum sunt adevaratii crestini. In bisericile noastre au patruns lucruri care sunt o scarba inaintea Lui Dumnezeu, si imi asum responsabilitatea pentru ceea ce spun pentru ca eu am invatat pocainta sfanta care era odata purtata de batranii nostri si nu erau saluturi gen:„La multi ani!”, „Hristos a inviat!”, „Adevarat a inviat!”, „Sarbatori fericite!”, „Paste fericit!”. sau lucruri dinacestea care sunt lucruri lumesti si sunt introduse destul de recent. Am fost intr-o biserica unde s-a dat libertatea sa se salute cu acest salut de pasti:„Hristos a inviat!” sau de craciun:„Craciun fericit!”. Este o amestecatura foarte mare.

Sa stiti un aspect, daca o sa cercetati amanuntit Scripturile, fac o paranteza acum, nu sa le invatati de pe buzele predicatorilor pentru ca orice predicator, orice vorbitor din Cuvant daca este slujitorul cu adevarat a Lui Dumnezeu, garantat ca va dori ca cei care aud predica lui, cuvantul lui, inainte sa auda sa si citeasca pentru ca atunci cand asculti o predica, trebuie sa ai Scriptura langa tine. Indiferent ca esti sora, esti frate, copil, batran trebuie sa ai Scriptura. De ce? Pentru ca foarte usor se pot strecura erezii nimicitoare, care distrug oamenii. Este un pastor pe nume Florin Andonie, parca asa il cheama, din Londra, am ascultat anumite lectiuni, pot sa zic asa, cuvantari ale lui, ca nu sunt predici. Eu nu ma lupt cu el, si indiferent ca-i Lazar Gog, ca-i Paul Negrut, ca-i Boariu sau mai stiu ce predicator, daca vad ceva gresit, si-i lucru fatal, trebuie spus! Pentru ca este total, total gresit  si imi asum responsabilitatea, dau socoteala daca vad ceva gresit sinu-l indrept. Daca as fi un  doctor si ai veni la mine, am ocazia sa iti spun adevarul si am ocazia sa iti spun minciuni. Daca iti spun minciuni, iti dau libertatea sa te distrezi in continuare si sa iti provoace moartea.400

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *