Dan Bercian – Feriti-va de orice vi se pare rau – 1 –


In 1 Tesaloniceni cap.5 cu vers.22 gasim urmatorul indemn: „Feriti-va de orice se pare rau!” In traducerea sa din 1931 Cornilescu traduce astfel: „Feriti-va de orice infatisare a raului!” La inceputul capitolului Pavel le spune credinciosilor din Tesalonic ca sunt fii ai luminei si ai zilei, dar cu toate aceste ei trebuie sa fie treji, sa nu doarma ca ceilalti, purtand platosa credintei si a dragostei, iar pe cap drept coif nadejdea mantuirii.

Intelegem de aici ca un crestin care are credinta, dragoste, mantuire nu poate sa se culce linistit asteptand ca sa fie dus in cer ci trebuie sa fie atent, treaz, vegheator. Sa se fereasca de orice pare a fi rau, de orice infatisare a raului. Acest verset 22 pe care l-am citat mai inainte, mi-a venit in minte cand am constatat in aceste zile ca foarte multi crestini evanghelici trateaza cu multa superficialitate subiectul zilei, vaccinul anti covid si nu fac asa cum recomanda autoritatile o analiza serioasa a temei, informandu-se cat mai bine asupra consecintelor ce decurg din administrarea sau nu a acestui vaccin.

Asa ca o sa incerc sa va ajut in aceasta privinta. Pentru cine a stat sa scormoneasca internetul, deoarece unele informatii valoroase despre vaccin nu le mai gasesti la televizor sau pe yt si fb fiind cenzurare, cred a a devenit destul de clar faptul ca acest vaccin nu este atat de sigur cum afirma unii. Ceea ce urmeaza sa va spun, nu va spun de la mine, ci am preluat, asa cum ni se spune ca ar trebui sa facem pentru a fi bine informati de la oameni de stiinta, cercetatori, oameni cu realizari deosebite in domeniul medical, de la medici practicanti.

Iata deci, ce am aflat in cercetarile mele. Un doctor pe nume David Martin intr-o discutie cu alti oameni de stiinta, cu oameni cu mari realizari in domeniul medical spunea ca acest vaccin de fapt nu este vaccin, ci este un dispozitiv medical. Un vaccin asa cum este definit de catre organismele abilitate trebuie sa stimuleze atat imunitatea persoanei care il primeste, dar si sa opreasca transmiterea de virusi la alte persoane. Ceea ce acest vaccin nu face. Nu opreste transmiterea.

Dar a fost numit vaccin deoarece asa a fost mai usor de introdus in uz, fara ca populatia sa stie de fapt cu ce are de a face, termenul vaccin fiind mai usor de acceptat. Este, spun ei, de fapt un dispozitiv mecanic sub forma unui pachet de tehnologie minuscul introdus in corpul uman cu scopul de a deveni platforma de productie de agenti patogeni. Nu este un sistem viu, un sistem biologic, ci este o tehnologie fizica de dimensiunea unui pachet molecular care ar avea si potentialul ca sub influenta undelor 5G sa influenteze, sa controleze comportamentul celui ce a primit acest dispozitiv.

Deocamdata acesti nanoboti, roboti minusculi alcatuiti din cateva molecule cu dimensiunea de la 1 la 10 nanometri, un nanometru este o miliardimea dintr-un metru; deocamdata ei stau linistiti in corpul uman, dar ar putea intra in actiune cand sistemul 5G va fi activat. Asta spun oamenii de stiinta.

Prin urmare este clar ca acest vaccin, dispozitiv mecanic, este ceva nou, experimental. Nu este din categoria celor de dinainte. Nu se aseamana cu ele; si ca efectele pe termen lung nu pot fi calculate acum, existand pericolul ca acest dispozitiv sa declanseze in organismul celor ce l-au luat boli autoimune sau alte efecte care acum nu pot fi prevazute.

– sfarsitul partii 1 a acestui mesaj. Continuarea in partea a 2-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *