Dan Bercian – Feriti-va de orice vi se pare rau – 3 –


– continuare din partea a 2-a –

Chiar si faptul ca exista o cenzura puternica in acest sens dovedeste ca lucrurile nu sunt cam asa cum pretinde presa principala. Daca vreti sa spuneti ca sunt teorii ale conspiratiei, nu ma supar. Fiecare are dreptul sa creada ce vrea. Dar ceea ce am dorit sa fac prin aceasta scurta expunere este sa arat ca exista multe, foarte multe semne de intrebare in legatura cu acest vaccin si ca rezervele unora in legatura cu el sunt justificate. Perioada foarte scurta in care a aparut acest vaccin, doar cateva luni in comparatie cu ani buni in cazul altor vaccinuri chiar daca se aduce justificarea ca metoda de producere se studiaza de mai multi ani este un alt element care da dreptul la rezerve.

Deci ar fi cateva lucruri care ne dau dreptul sa fim circumspecti, atenti, cel putin pentru o vreme. Sa le enumeram din nou. Se spune ca nu este un vaccin, un sistem viu, ci avem de a face cu introducerea in organismul uman a unui dispozitiv mecanic care ar putea duce la efecte secundare grave, chiar boli autoimune, la control prin reteaua 5G.

Chiar daca il numim vaccin, este ceva cu totul nou, experimental. Ar putea produce modificarea ADN-ului uman cu consecinte grave si ireparabile. Ar putea marca corpul uman in asa fel incat acesta sa poata fi identificat ca orice pachet pe care il cumperi de la magazin.

Ce vreau sa spun este ca niciodata pana acum un medicament, un vaccin sau orice alt dispozitiv creat de om nu a prezentat un risc atat de mare si nu doar din punctul de vedere al sanatatii umane, dar chiar al libertatii umane si posibil al existentei vesnice a sufletului uman. Este ceva ce nu mai are corespondent in toata istoria umana.

A trata cu maxima degajare si lipsa de responsabilitate toate aceste aspecte, nu cred ca arata ca suntem intelepti. Si nu putem ca sa aruncam totul la gunoi temandu-ne ca am fi etichetati ca si creduli, pacaliti de teorii ale conspiratiilor. Avem datoria de a cerceta si a ne informa asa cum ne sfatuiesc si autoritatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *