Dan Bercian – Feriti-va de orice vi se pare rau – 2 –


– continuare din partea 1 –

Un alt lucru care se spune este faptul ca ar exista un interes financiar din partea companiilor farmaceutice de a livra acest vaccin si ca tocmai din aceasta cauza institutiile de sanatate ale guvernelor lumii la recomandarea OMS au interzis medicamente ieftine si disponibile care ar fi putut rezolva problema creata de acest virus.

Au fost oameni de stiinta si jurnalisti care au aratat faptul ca industria farmaceutica a intervenit cumparand oameni din sferele de influenta guvernamentala sau din sistemele de sanatate pentru ca acestia sa intervina in favoarea lor si pentru promovarea vaccinului sau a medicamentelor foarte scumpe si interzicand medicamentele ieftine care ar fi putut rezolva problema creata de virus.

Altii spun ca acest vaccin ar fi capabil sa produca in organismul uman modificari genetice ireversibile, modificand pentru totdeauna ADN-ul uman. Sau ca o substanta introdusa in corp prin acest vaccin, o enzima numita „Luciferaza”, enzima exista si chiar cu acest nume interesant ar putea fi folosita in viitor pentru ca organismul uman sa poata fi scanat asa cum scanezi un produs pe care il cumperi din magazin.

Un medic francez de renume mondial, Didier Rault, microbiolog, specializat in boli infectioase cotat intre primii 3 in lume in acest domeniu, intrebat daca va lucra la acest vaccin impotriva acestui virus, a spus ca nici nu se gandeste la asa ceva, deoarece nici nu poate fi realizat un asemenea vaccin. Si a dat exemplu virusului HIV, virusul care proavoaca boala SIDA si pentru care s-a lucrat vreo 30 de ani pentru realizarea unui vaccin, cheltuindu-se sume considerabile, fara nici un rezultat.

Dupa parerea lui, nu vaccinul este solutia, ci administrarea de medicamente care deja exista de multi ani si care au efect. El a ajuns pana acolo incat a depus marturie in fata autoritatilor din Franta dovedind multe nereguli in ceea ce priveste felul in care autoritatile franceze au abordat problema creata de acest virus. De fapt autoritatile din Franta au procedat asa cum procedeaza cam toata guvernele lumii.

Ar mai fi problema testelor PCR, teste care se fac pentru depistarea virusului produs in laboratoarele din Wuhan, China. Despre acest test PCR se spune, o spun oamenii de stiinta demni de incredere ca este cea mai mare inselatorie care a avut loc vreodata in sistemul medical. Testele acestea spun ei, ar fi total irelevante in depistarea virusului Sars COV2, rezultatele fiind false pana in proportie de peste 90%. Dar au fost acceptate si promovate cu complicitatea guvernelor si a sistemelor de sanatate tocmai pentru a se amplifica dimensiunea acestei pandemii si pentru a se putea justifica masurile totalitare care s-au luat pentru inchiderea societatii si vaccinarea masiva a populatiei.

Cam acestea ar fi, si inca o data va reamintesc ca ceea ce v-am spus pana acum nu sunt ideiile mele si nici nu le-am preluat de la niste oameni dinafara cadrului medical si stiintific. La aceste informatii poate avea acces oricine vrea sa cunoasca, dar nu va fi usor acum deoarece multe dintre ele au fost cenzurate si eliminate de pe platformele cunoscute ca si yt, fb sau altele asemanatoare. Totusi pentru cine doreste sa stie, ele se mai gasesc dar in locuri mai greu de accesat.

– sfarsitul partii a 2-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 3-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *