Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Cristi Boariu – Lucrurile care trebuie sa le facem ca sa locuim la Betel


„…ridica acolo un altar Dumnezeului care ti s-a aratat cand fugeai de fratele tau Esau. Iacov a zis casei lui si tuturor celor ce erau cu el: „ Scoate-ti dumnezeii straini care sunt in mijlocul vostru, curatiti-va si schimbati-va hainele, ca sa ne sculam si sa ne suim la Betel, caci acolo voi ridica un altar Dumnezeului care m-a ascultat in ziua necazului meu si care a fost cu mine in calatoria care am facut-o”. Ei au dat lui Iacov toti dumnezeii straini care erau in mainile lor si cerceii pe care ii purtau in urechi. Iacov i-a ingropat in pamant, sub stejarul de langa Sihem. Apoi au plecat. Groaza lui Dumnezeu s-a raspandit peste cetatile care ii inconjurau, asa ca locuitorii lor n-au urmarit pe fii lui Iacov. Iacov si toti cei ce erau cu el au ajuns la Luz, adica Betel in tara Canaan. A zidit acolo un altar si a numit acel loc „El Betel” adica „Dumnezeul Betelului”, caci acolo i se descoperise Dumnezeu cand fugea de fratele sau. Debora, doica Rebecai a murit si a fost ingropata mai jos de Betel sub stejarul caruia i-a fost pus numele „Stejarul jalei”. Dumnezeu s-a aratat iarasi lui Iacov, dupa intoarcerea lui din Padan Aram si l-a binecuvantat. Dumnezeu i-a zis : „ Numele tau este Iacov, dar nu te vei mai chema Iacov, ci numele tau va fi Israel si i-a pus numele Israel.”” Amin Va rog sa ocupati locurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.