Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Cristi Boariu – Alegeri pentru o viata mai buna


Ii multumim Domnului pentru ca in aceasta seara suntem aici. E un har deosebit, si poate pentru multi e o rutina dar, vreau sa ma rog, la urmatoarea vizita la spital, sa ii intrebati pe cei de acolo daca nu ar vrea sa fie din nou in casa Domnului, daca nu ar vrea din nou sa se bucure cu fratii si surorile, noi poate de multe ori ne-am obisnuit, joia, martia, vinerea, duminica dar vreau sa va spun ca sunt altii care ar dori sa intre in obisnuinta asta a noastra, sunt altii care ar vrea sa beneficieze de o rugaciune de la 6.05 pana la 6.30 cum am beneficiat noi. Fie ca Domnul sa dea putere sa constientizam faptul ca stam in prezenta unui Dumnezeu Sfant, unui Dumnezeu care a spus ca se va prezenta acolo unde sunt 2 sau 3. Fie Numele Lui laudat, iar pe noi sa ne faca deschisi pentru a primi Cuvantul Lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.