Sorin Iacoban – Dupa ceea ce insetezi, aceea poti bea


Slavit sa fie Domnul! Fiti binecuvantati cei ce ati ales sa fiti in seara aceasta in Casa Domnului. Ma gandesc ca ceea ce s-a citit in seara aceasta e valabil pentru cei prezenti. „Sufletul meu inseteaza dupa Dumnezeu, dupa Dumnezeul Cel Viu”. Si as vrea ca Dumnezeu sa ne dea setea aceasta. Cateodata oamenii sunt insetati dupa alte lucruri. Unii sunt insetati dupa pacat. Si cei insetati dupa pacat nu cauta Casa Domnului. Altii sunt insetati poate sa auda cantari, si poti alege la Casa Domnului sa auda cantare. Altii sunt insetati sa auda poate un cuvant nou, poate aude ca vine cineva.

Dar as vrea sa va spun ca cel mai bun este sa fim insetati sa simtim Prezenta Domnului. Nu se poate un om insetat sa nu se ocupe Dumnezeu de el. Nu se poate sa fii insetat dupa Dumnezeu si Dumnezeu sa ramana nepasator si sa nu-ti rasplateasca insetarea. Iti poate da ceea ce este necesar. Dar tot asa nu se poate ca oamenii care stau nepasatori fata de Casa Domnului sa ajunga in Raiul Lui Dumnezeu. Nu are cum.

Un om insetat dupa moda cauta magazinele, cauta revistele de moda. Un om insetat dupa masini il vezi la targul de masini. Un om insetat dupa alte lucruri se gaseste acolo unde isi poate gasi si isi poate potoli setea. Si ma gandesc ca sunteti insetati dupa a auzi si a fi ascultati de Dumnezeu si de aceea as vrea sa facem o rugaciune dupa ce voi vorbi cateva cuvinte care Domnul mi le-a pus pe inima si in rugaciunea aceasta as vrea Dumnezeu sa ne ajute, sa schimbe starea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *