Cristi Boariu – Ce sarbatoresti de Paste ?


Deschidem la Matei cap.28, pagina din Biblie 961, citesc de la versetul 11: „Pe cand se duceau ele, au intrat in cetate unii din strajeri si au dat de veste preotilor celor mai de seama despre toate cele intamplate. Acestia s-au adunat impreuna cu batranii, au tinut sfat, au dat ostasilor multi bani si le-au zis: “Spuneti asa: “Ucenicii Lui au venit noaptea, pe cand dormeam noi, si L-au furat.” Si daca va ajunge lucrul acesta la urechile dregatorului, il vom potoli noi si va vom scapa de grija.” Ostasii au luat banii si au facut cum i-au invatat. Si s-a raspandit zvonul acesta printre iudei pana in ziua de astazi.” Amin. Va invit sa ocupati locurile. Si impreuna cu totii merita sa spunem: „Slavit sa fie Domnul!”

Daca poti te rog sa imi afisezi Matei cap.28 cu vers.5. Matei 28 cu 5, spune Biblia aici: „ingerul a luat cuvantul si a zis femeilor: “Nu va temeti; caci stiu ca voi cautati pe Isus.”” Daca in seara aceasta ati venit sa cautati pe oameni, veti fi dezamagiti de oameni pentru ca oamenii nu sunt perfecti. Daca ai venit sa-L cauti pe Isus, iti promit ca-L vei gasi.

Iubitii mei, vor avea loc 2 invieri. Prima inviere cand vor invia cei care pleaca la Rapire, Biserica. Ma auziti ce spun? Acestia pleaca sub Jertfa Mantuitorului, sub o viata schimbata si traita cu Dumnezeu. Mai are loc o inviere, invierea a 2-a. Acestia invie pentru Judecata. Sunt aceea care au zis: „Mie nu imi trebuie chitanta de la cruce.” Auzi? „Mie nu imi trebuie pocainta, eu ma duc cu faptele mele.” PLATA PACATULUI ESTE MOARTEA, DACA NU PLECI CU SANGELE MANTUITORULUI PE USIORII INIMII NU AI CUM SA SCAPI DE MOARTEA A 2-A. Tu alegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *