Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


ADEVARURI socante despre CRACIUN !!! UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristi Boariu – Avraam, omul rugaciunii de mijlocire


…vecinii, prietenii, haideti sa pretuim la maxim ceeea ce Dumnezeu daruieste pentru noi. Vreau sa ne uitam dragii mei in joile care vor urma cu ajutorul Domnului, la cateva personaje din Biblie care s-au rugat si care au fost ascultate de Dumnezeu. Acum de rugat ne rugam toti, de rugat se roaga multi oameni. De rugat se roaga si ateul pana la urma cand ii in spital in ultimile clipe, isi da seama ca Dumnezeu s-ar putea sa existe. „Dumnezeu daca ma scapa de aici atunci si eu nu mai fac lucruri rele.”

Insa vreau sa va spun ca sunt si rugaciuni care sunt prea tarzii. In Luca cap.16 Biblia ne aminteste despre bogatul acela din pilda. Toata viata omul acesta nu a avut timp de rugaciune. Si Biblia spune ca cine nu se roaga in viata aceasta, se va ruga in iad dar va fi prea tarziu. Cine se roaga insa in viata aceasta, dincolo in rai, va canta. Asa spune Biblia. Slavit sa fie Domnul!

Asa ca merita sa mai stam pe genunchi. Sa mai stam langa Cuvantul Lui Dumnezeu. Si vreau sa ne uitam la cateva personaje din Biblie, cativa oameni mari ai Bibliei. Astazi ne vom uita la Avraam, rugaciune de mijlocire, joile care vor urma ne vom uita de exemplu la Ana, rugaciunea de mutumire, la Solomon, rugaciunea pentru intelepciune, si la alti oameni care s-au rugat si Dumnezeu ia ascultat. Ca e mare lucru, nu sa te rogi, e mare lucru ca atunci cand te rogi, Dumnezeu sa opreasca corul de ingeri si sa-ti asculte tie rugaciunea si mie. Doamne iti multumesc ca ne asculti.

De fapt poate o sa va intrebati:„Mai, dar oare Dumnezeu chiar e prezent aici?” 135

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.