Cornel Avram – Cand putin e prea mult


Deschidem Sfanta Scriptura si citim un singur verset care s-a citit cel putin de 2 sau de 3 ori azi. 1 Corinteni cap.5 vers.6 „Nu va laudati bine, nu stiti ca putin aluat dospeste toata plamadeala?” Amin. Va rog sa reocupati locurile. Toti fratii slujitori care au predicat Cuvantul azi si ne-au adus invatatura au slujit calauziti de acelasi Duh, din aceeasi Scriptura, intr-o unitate pe care o realizeaza Duhul Sfant. Multumim Domnului pentru toti fratii care ne-au slujit astazi din Cunvant, Domnul sa-i binecuvanteze! Si dimineata si seara.

Tema dupa cum ati observat, si dupa cum s-a amintit de azi dimineata a fost despre aluatul fariseilor si despre invataturile eretice. Plecand de la aceasta tema, cautand Voia Lui Dumnezeu cu privire la lucrurile pe care trebuie sa le aduc in fata poporului, Duhul Sfant mi-a pus pe inima un Cuvant si un mesaj pe care l-am intitulat //:„Cand putin e prea mult”://

Pentru ca sunt lucruri care intr-o mica cantitate pot sa fie prea mult. Expresia pare paradoxala, putin e putin, cum adica sa fie prea mult? Ca daca e putin, e putin. Daca am 10 dolari in buzunar, e putin, daca am 100 e putin mai mult. Daca am 1000 e si mai mult, daca am 10 000 e si mai bine. Daca se mai adauga un 0, „Amin!” Daca inca un 0, 2 de „Amin!” Si daca ajungem la 6 0-ori e si mai bine. Putin e putin. Cum adica putin sa fie prea mult? Da, sunt lucruri care intr-o cantitate mica, redusa, exagerat de mica, e prea mult. Adica ar trebui eliminate si daca sunt intr-o cantitate mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *