Alin Nemes – Timpul, cea mai mare bogatie


Binecuvantat sa fie Domnul! Dragii mei, frati si surori, in seara aceasta si in miercurea aceasta de har, dar totusi intr-o lume destul de nesigura si de ciudata, am ales sa va citesc una dintre cele mai frumoase proclamatii pe care Biblia le are si care se gaseste la Isaia capitolul 12 si voi citi de la versetul 2 pana la versetul 6 inclusiv, Isaia capitolul 12 incepand cu versetul 2 pana la versetul 6, Cuvantul Domnului spune asa:„Iata, Dumnezeu este izbavirea mea, voi fi plin de incredere si nu ma voi teme de nimic; caci Domnul Dumnezeu este taria mea si pricina laudelor mele, si El m-a mantuit.” Veti scoate apa cu bucurie din izvoarele mantuirii si veti zice in ziua aceea: “Laudati pe Domnul, chemati Numele Lui, vestiti lucrarile Lui printre popoare, pomeniti marimea Numelui Lui! Cantati Domnului, caci a facut lucruri stralucite: sa fie cunoscute in tot pamantul! Striga de bucurie si veselie, locuitoare a Sionului, caci mare este in mijlocul tau Sfantul lui Israel.” Amin. Va invit cu respect sa ocupati locurile.

Dragii mei, frati si surori in aceasta seara ma simt bucuros sa fiu aici in mijlocul dumneavoastra, Multumesc Domnului pentru oportunitatea creata, fratilor pentru invitatia facuta. E o mare onoare sa pot sa slujesc Domnului aici in biserica Maranata si imi doresc din toata inima: Dumnezeu sa va binecuvanteze. E o mare binecuvantare ca suntem din nou la inchinare. E un mare har ca suntem pe bancile bisericii. Sa stiti ca acest har de care ne-a facut Dumnezeu parte, noi ca si oameni trebuie sa il pretuim si sa il valorificam in fiecare zi.

Eu cand eram copil. si am spus asta des, o spun oarecum cu rusine, dar pe de alta parte eram copil, nu-mi imput prea multe, caci gandeam atunci ca si un copil, eram plictisit la biserica cand fratii pastori incepeau slujbele cu sintagma aceasta:„Prin harul Domnului suntem din nou la inchinare.” Si eu ma gandeam:„Bai da pastorii acestia nu mai au si ei alt inceput, numai asta?” Credeti-ma ca eu nu prea pot sa incep altfel si odata ce am inceput sa inteleg ca doar harul Lui Dumnezeu ne tine, e cam singurul mod cum incep si eu slujbele.315

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *