fr.Corneliu – Dumnezeu se lupta pentru Ucraina


Binecuvantat sa fie Bunul Dumnezeu. Vreau doar putin sa vorbesc, am primit cred ca astazi, acum cateva minute am primit cea mai imbucuratoare veste care este de cand Dumnezeu a ingaduit nenorocirea aceasta peste Ucraina. Am ramas cutremurat zilele trecute cand sotia mi-a aratat, copii, bebelusi ascunsi in buncari pe ciment, aveau cateva ore de cand erau nascuti. E groaznic ce a fost si inca e groaznic ce este, dar se anunta mai multe zile, mai multe zile de post si rugaciune. Rugati-va pentru Ucraina. Nu insist, nu vreau sa va rugati ca Dumnezeu sa, nu stiu, sa il omoare pe Putin sau sa omoare pe soldatii rusi, Dumnezeu sa binecuvante si Rusia! Nu-i razboiul lor, e razboiul unui om bolnav.

Ce vreau sa va spun este ca acum cateva minute am primit un mesaj de la o cunostinta si mi-a zis ca rugaciunile catre Dumnezeu a ajuns la El si Dumnezeu se lupta pentru Ucraina si un frate de acolo care locuieste acolo si care a cerut, a insistat ca poporul roman, ca romanii sa se roage pentru Ucraina, ne-a spus ca Dumnezeu chiar se lupta, si anume ne-a zis ca de cand a inceput razboiul, f.multe rachete au fost trase si nu si-au atins…nu au cazut pe case, au disparut efectiv, au explodat, au disparut, nu se stie unde au disparut, nu se stie de ce s-a intamplat lucrul acesta.

A mai zis, ce au aparut si la stiri, vedeti dumneavoastra, tancurile si echipamentele de lupta, vehiculele acestea militare raman fara combustibil, nu se stie ce se intampla. Alt lucru, atat de disperati sunt soldatii rusi incat, raman fara mancare, sunt flamanzi, sunt disperati, vor sa se intoarca acasa, vor sa se intoarca la familiile lor, razboiul acesta nu-i al lor, este a unui psihopat, si …ce vreau sa va mai spun este ca atat de disperati si de flamanzi sunt incat se duc si cer mila si mancare de la localnici, in tara in care au intrat, inselati f.multi, multi au spus ca li s-a spus ca este un exercitiu militar, si au acceptat sa intre Ucraina, multi sunt morti, multi prizonieri, unii soldati au ajuns sa jefuiasca magazine ca nu mai au ce manca.

Probabil ati vazut in presa unele situatii in care efectiv, indicatoarele rutiere au fost scoase, pentru ca s-a vazut ca sunt dezorientati rusii, eu cred ca Dumnezeu ii dezorienteaza si nu mai stiu pe unde, se ratacesc prin Ucraina. Armata lui Putin este partial, este partial dezorganizata si atatea saptamani de pregatiri si totusi…Dumnezeu a vazut in cer nenorocirile care le-au facut oamenii acestia. Si omul acesta. Probabil ati auzit ca Google Maps a fost dezactivat in Ucraina, cel putin asa se spune. De ce? Pentru ca rusii cu tot sistemul lor si cu toate pregatirile lor au ramas fara indicatii si nu stiu cum sa se orienteze in Ucraina si cauta pe Google si alte aplicatii astfel incat sa poata ajunga acolo unde li se ordona.

Rugati-va in continuare pentru Ucraina, rugati-va pentru refugiati, rugati-va pentru copii, rugati-va pentru mamele care au pui in burta, rugati-va si nu va opriti zi si noapte, rugati-va, adunati-va, postiti maine este zi de post, marti este zi de post, cine posteste azi este si mai bine, ieri a fost zi de post. Dumnezeu sa se indure ca numai Mana Lui poate sa lucreze, Dumnezeu sa va binecuvanteze, Dumnezeu sa binecuvanteze si pe rusi si pe ucraineni, sa binecuvanteze si sa opreasca nenorocirea asta care este. Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *