Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Adi Varga – Realitatea pe care o traim


…vremea de acu, foarte actuala O sa vedeti, mesajul acesta nu este venit de la mine, e venit din Scripturi, si nu vreau sa il credeti pe Adi Varga, vreau sa credeti Scripturile in dimineata aceasta. Amin.

Cantarea aceasta este o cantare care o iubesc mult, este si pe unul din volumele pe care Domnul mi le-a dat cu cantari si spune asa:

„ Mama stii tu oare astazi datoria ta?/ Stii tu oare cat de sfanta este dar si grea?/ Stii tu oare ce asteapta Dumnezeu sa fii?/ Pentru El si pentru lume, si ai tai copii/ Mama, mama nu iti uita/ Datoria ta/ Nu iti uita raspunsul tau/ Catre Dumnezeu/ O mama nu iti uita odrasla care o tii la piept/ Poti s-o cresti ori unde ar trebui, ori un suflet…/ Poti sa cresti in el un inger, ori un ticalos/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.