Rugaciune pentru Ucraina, tara lacrimilor…


Doamne Dumnezeule oricarui duh, Tu Cel ce sezi pe heruvimi si ai Ochii ca Para Focului, Doamne Sfant si Adevarat, Tu Cel ce ai creat cerul si pamantul si toata ostirea lor, Te rog in aceasta seara sa binecuvantezi Ucraina. Sa binecuvantezi si Rusia.

Te rog Iubire Sfanta sa iti intinzi Aripile Tale ocrotitoare peste tara aceasta care pentru ca a vrut sa isi aleaga viitorul, acum isi numara mortii. Te rog Bunule Tata sa ai mila de mamele care au ramas si vor ramane fara copii, de femeile care au ramas si vor ramane vaduve, de copiii orfani, de bebelusii din pantecele ucrainencelor, Te implor Bunule Dumnezeu fa-le sarcina usoara, daca nu vor avea mancare, Te implor Sfantule Imparat coboara paine chiar din cer de la Tine.

Iarta-ne faradelegile, iarta pacatele Ucrainei, Te implor Sfantule Tata sa iubesti Ucraina!!! Te implor sa Te pogori in Ucraina, sa cercetezi tara aceasta si sa mai chemi la pocainta..Te rog iubeste Ucraina!

Iti multumesc Bunule Dumnezeu ca ai luat aminte. Ajuta-ne sa Te iubim mai mult. Multumesc! Binecuvantat sa fie Numele Tau Cel Mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *