fr.Corneliu – Slujindu-L pe Dumnezeu cu satana in inima?


Slavit, binecuvantat si glorificat sa fie Bunul Dumnezeu! Vreau sa vin doar cu un mesaj mai scurt pentru ca este o perioada in care foarte multi se gandesc la sarbatoarea aceasta care, multi nu inteleg si este o sarbatoare in care oamenii fac lucrurile total invers, total gresit. Trebuie sa intelegem ca sarbatoarea aceasta din cauza faptului ca oamenii au schimbat sensul si legile care le-a dat Bunul Dumnezeu prin robul Sau Moise, Dumnezeu a adus o schimbare de plan si multe lucruri care astazi oamenii le fac nu mai au valuare, dar problema este ca multe lucruri care le fac oamenii astazi le fac spre apropierea lor de iad. Degeaba oamenii isi cumpara un miel si mananca un miel. Degeaba oamenii postesc post de carne, post de peste, am auzit foarte multe posturi. Singurul post adevarat inaintea Lui Dumnezeu este atunci cand nu se mananca si nu se bea apa. Si eu as putea sa spun, postesc post de peste pe viata, pentru ca nu pot manca peste, organismul meu nu poate procesa pestele, dar aceasta nu insemana ca este un post inaintea Lui Dumnezeu, este o minciuna si de multe ori credem ca niste copii, niste minciuni atat de grosolane, cand Bunul Dumnezeu ne-a dat minte si creier sa gandim si sa intelegem ca traim foarte multe minciuni in perioada aceasta.

Mesajul acesta scurt are ca titlu o intrebare tragica, si intrebarea este aceasta, titlul este acesta:Slujindu-L pe Dumnezeu cu satana in inima? E o intrebare groaznica, dura. Si la sfarsit va voi da un raspuns care probabil multi il stiti dar poate multora le va da de gandit. In momentul cand Mantuitorul a venit pe pamant, o mare parte din lege a fost desfintata, inclusiv sabatul care era atat de sfant si chiar mureai daca il incalcai. Poligamia care, exista acuma multe religii si multe credinte care spun ca de fapt poligamia este pe primul loc. Este o mare, mare erezie si o mare, mare falsitate si chiar Scumpul Mantuitor spunea ca fiecare barbat trebuie sa isi aiba femeia lui sau fiecare parte femeiasca trebuie sa aiba o singura parte barbateasca pentru ca asa a fost de la inceput, Adam, nu mentioneaza nicaieri Scriptura si nu cred ca a avut mai multe sotii afara de Eva, dar omul pentru ca este pornit numai spre rau s-a gandit sa largeasca hotararea Lui Dumnezeu si din impietrirea aceasta Dumnezeu a zis:„Lasa-i asa o perioada” dar cand a venit Mantuitorul a inceput sa ne descopere sa ne faca sa intelegem cu adevarat lucrurile, asa cum a vrut Dumnezeu Tatal de la inceput dar multi oameni nu accepta lucrul aceasta.

Vreau sa va spun ca perioada acesta in care foarte multi isi cumpara miei, mananca carne de miel, mananca ierburi amare, dropuri si o gramada de obiceiuri care personal va spun, ma mira, ma mira pentru ca nu pot intelege cum omul se poate lasa atat de amagit de niste lucruri care sunt atat de, atat de usor de inteles ca sunt de fapt niste minciuni. Ma mira ca oamenii prefera sa calce Cuvantul Lui Dumnezeu in picioare, in loc sa se gandeasca:Oare chiar e bine ce fac? Am mai spus-o la mai multi: daca iei o sarbatoare si scoti mancarea, scoti femeile, scoti distractia, scoti tigarile, scoti drogurile, scoti lucrurile acestea care exista in dreptul multor sarbatori, sarbatoarea aceea moare. Moare. Dovada, cand a fost comemorarea victimilor revolutiei, oamenii au spus:„Bai, nu stim ce sa mai facem, sa scoatem lumea in strada, sa vada lumea ca totusi exista un eveniment in care ne aducem aminte de cei care au murit in revolutie!” Si s-au gandit sa le dea tuica, s-au gandit sa le dea vin, s-au gandit sa le dea mici, s-au gandit sa le dea, sa le dea tot felul de prostii numai ca oamenii sa vina nu pentru acea sarbatoare cat pentru acel pahar, acea bucata de carne. Dar daca iei o sarbatoare care chiar efectiv nu are importanta si pui in acea sarbatoare pantecele, pui in acea sarbatoare curvia, pui in acea sarbatoare distractia, sarbatoarea aceea va marge si va creste tot mai mult, dovada, daca va veti… cei care aveti prostul obicei sa va documentati pe Internet in lucrurile acestea lumesti, nu in lucrurile bune, ca poti sa stai pe net si sa cauti remedii la o boala. Dar cand cauti cultura generala sa vezi in ce an s-a format nu stiu care festival din Germania, e o mare, mare problema. Iar cei care aveti prostul acesta obicei sa cautati informatii otravitoare probabil daca ma ascultati pe mine, imi veti da dreptate, pentru ca toate evenimentele acestea implica pacatele acestea. Daca nu exista mancare, daca nu exista curvie, daca nu exista distractie, daca nu exista desfranare sarbatoarea aceea nu isi mai are rostul.

Si acum, revenind la sarbatoarea acesta Pastele care exista, unii am inteles ca si-au sarbatoarit, exista si am vazut ca este tot mai activa in mediul protestant si este foarte periculoasa. Vreau sa va spun ca in timp ce in acesta perioada oamenii ar trebui sa fie mai buni, mai aproape de Dumnezeu, oamenii se fac mai rai in perioada acesta. Oamenii se destrabaleaza si se apropie tot mai mult de iad. Si vreau sa va spun un lucru tragic: in perioada acesta a sarbatorilor DUMNEZEU ARE CEA MAI MARE SUFERINTA. De aceea Dumnezeu nu mai accepta sarbatorile acestea, acestea nu sunt sarbatori hotarate de EL. Sarbatorile nu-s asa cum le-a gandit EL. Aceste sarbatori sunt alterate, si vreau sa va spun: vrajmasul se bucura atunci cand altereaza si amesteca lucrurile, ia lucruri sfinte si le amesteca cu lucruri dracesti, iei un miel care il reprezita pe Domnul Isus Hristos si il amesteci cu o bautura si cu o femeie. Si cu o iepuroaica. Astazi am fost la locul de munca si sefii au venit si au spus ca: „veti primi o prima de la iepuras”. Ma gandeam asa, cat de uracios suna lucrul acesta, ca ridici un iepuras, mai presus decat Mantuitorul.

Este o perioada in care Dumnezeu sufera enorm, si suferinta acesta este foarte mare pentru ca copiii Lui isi bat joc de El in perioada aceasta. Este o perioada in care vreau sa va spun o detest, detest acesta perioada foarte mult, pentru ca oamenii spun:„Hristos a inviat!” si trebuie sa raspunzi:„Adevarat a inviat!”, un salut. Dar vreau sa va spun, nu poti sa spui si sa pronunti Numele Acesta Sfant in timp ce iL si injuri. Cu aceeasi gura vorbesti frumos, cu aceeasi gura injuri de mama, de Dumnezeu, de lucruri frumoase poate. Injuri, injuri, injuri. Si apoi spunem:„Hristos a inviat!”. Pe care Hristos iL slujesti tu? Pe care Hristos iL slujesc eu? Intai sa ne curatim viata si apoi sa rostim Numele Acesta Sfant.

Fratii si surori, perioada aceasta este o perioada foarte grea, este o perioada in care oamenii se apropie mai mult de iad, nu de cer. Si vrajmasul spune:„Nu, puneti traditia, puneti obiceiurile, amestecati-le si va veti apropia mai mult de Dumnezeu.” FALS! E O MARE FALSITATE! De obicei cand oamenii puneau pe primul loc pantecele, se apropiau de iad, sa stiti lucrul acesta! De aceea va indemn in perioada acesta, este mare har sa te apropii de Dumnezeu prin post, un post sfant, un post in care sa ne cercetam fiecare viata si sa intelegem ca Voia Lui Dumnezeu este ca noi sa ne asemanam tot mai mult cu El. Si nu poti sa te asemeni cu Dumnezeu daca faci lucrurile firii. Ca sa te asemeni tot mai mult cu Dumnezeu trebuie sa faci lucrurile duhovnicesti, lucrurile Duhului. Sunt lucruri potrivnice, Duhul si firea si noi decidem de partea si incolo vom merge. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne cercetam viata si sa ne curatim umblarea si ca si paranteza poate, in incheiere as vrea sa va rog sa postiti si sa va rugati pentru Ucraina. Este o tara nimicita, o tara sfarmata, o tara in care Dumnezeu cred ca o cerceteaza. Chiar daca sunt intristat ca…as fi dorit ca Dumnezeu sa lucreze mai mult, mai puternic. Sa o apere mai mult. Dar e posibil ca Dumnezeu inadins sa prelungeasca aceasta mare suferinta ca ucraineii atunci cand vor veni zile de pace, sa se arunce in Mainile Lui Dumnezeu. Si oamenii de la mic la mare, sa se apropie de Dumnezeu si harul Lui Dumnezeu sa fie si peste tara acesta. Ma rog ca Dumnezeu sa aduca pace, sa aduca prosperitate, sa aduca sanatate peste cei sfarmati de aceasta mare incercare si mai presus decat atat ma rog ca Dumnezeu sa aduca MANTUIRE in tara acesta si Ucraina sa cunoasca dragostea Lui Dumnezeu pentru ca zilele pe acest pamant sunt din ce in ce mai rele si sfarsitul pamantului este din ce in ce mai aproape. Va sfatuiesc sa va rugati si sa postiti inaintea Lui Dumnezeu ca Dumnezeu sa se indure.

Acum, intorcandu-ma la ceea ce am vorbit mai devreme si la mesajul si titlul acestei mici cuvantari, intrebarea este:„Poate un om sa iL slujeasca pe Dumnezeu cu vrajmasul in inima?” si raspunsul este unul foarte dur:„Nu este posibil!” Nu ai cum sa iL slujesti pe Dumnezeu atat timp cat il ai pe vrajmasul in inima. Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem lucrul acesta si sa ne curatim viata si in felul acesta sa fim tot mai pregatiti pentru venirea Lui. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *