fr.Corneliu – Vremea sfarsitului.Identitatea lui anticrist


Astazi veneam cu masina spre casa si era sa am un eveniment si unul, o dubita, un sofer foarte agitat, mi-am dat seama ca vrajmasul vrea sa imi provoace un accident foarte urat, a intrat in depasire si nu s-a uitat ca din partea opusa vine o masina care era mai greu vizibila, avea numai luminile de pozitie si era sa ma sfasie efectiv pentru ca conduceam o masina mica si era f.agresiv soferul acela, m-am intersectat mai incolo, dupa cateva minute mai incolo l-am vazut gonea, intra pe interzis, depasea pe linie continua, era foarte agitat si mi-am dat seama ca este un pericol public si m-am gandit de mi s-a intamplat mie asta mai ales ca nu este masina mea si mi-am dat seama ca vrajmasul este f.furios impotriva mea pentru ca apreciez f.mult oamenii care spun adevarul si mi-am creat foarte multi dusmani din pricina faptului ca am spus adevarul.

Ascultam venind spre casa si a fost un drum care il fac zilnic si ascultam Apocalipsa si parca am inteles mai bine lucrurile care sunt acolo legate de vremea sfarsitului si ce se va intampla. F.multi isi doresc sa stie cine este Anticrist, ce va face el, cum sa se pazeasca de Anticrist. F.multi isi doresc sa stie ziua si ora in care Dumnezeu vine pe pamant sau Dumnezeu hotaraste ca Mantuitorul sa vina sa isi rapeasca Biserica pentru ca sa fie pregatiti, sa spele putin hainele. O ora de rugaciune, o cantare si pentru o fractiune de minut sa primeasca in schimb o vesnicie alaturi de Dumnezeu. Vreau sa spun un lucru: Dumnezeu nu se lasa batjocorit si oamenii care cred ca iL pot insela pe Dumnezeu, se inseala singuri.

Foarte multi isi doresc lucruri din acestea care nu au valuare sau nu sunt vitale pentru suflet omului. Ce iti foloseste sa stii cine este Anticrist? Ce iti foloseste sa stii cum va functiona sistemul lui, cum va conduce lumea pentru ca cand a venit vaccinul au fost foarte multe situatii in care s-a spus:„Bai, este semnul fiarei!” Se va vedea in viitor daca este semnul fiarei. Semnul fiarei il poti cunoaste foarte, foarte usor printr-un indiciu foarte simplu. Va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte. Nu stiu ce va fi, Scriptura nu ne spune, e posibil sa fie un cip, e posibil sa fie un cod de bare, e posibil sa fie o sigla, e posibil sa fie un tatuaj, sunt multe posibilitati. Dar cert este ca va fi pus ori pa mana dreapta, ori pe frunte. Si iti va da dreptul sau iti va lau dreptul sa cumperi sau sa vinzi. Deci va fi un instrument financiar. Dupa semnele aceste, dupa indiciile aceste iti vei da seama daca este semnul fiarei sau nu. Dar sa nu crezi ca atunci cand va veni semnul fiarei ai sa spui:„Am sa fiu puternic atunci.” Daca acum nu esti puternic, ai sa cazi atunci. S-ar putea sa cazi. Si ca si paranteza, leget de locurile in care va fi pus pe om semnul fiarei, cercetatorii au cautat, cei care cerceteaza cipurile si care au nevoie, cipurile au nevoie de o energie foarte mica ca sa functioneze. Si odata implantat ei au nevoie sa isi traga de undeva energia. Si poate foarte simplu sa isi traga din caldura corpului omului. Si au cercetat multi ani, multi ani, care sunt locurile potrivite pentru a implanta acele cipuri. Stiti la ce concluzie au ajuns? La concluzia la care Dumnezeu a spus-o cu multe mii de ani in urma si anume: semnul fiarei va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte. In aceste 2 locuri este cel mai bun loc de a aseza, de a implanta cipul. Ori pe fruntea omului, ori pe mana dreapta.

Acum sunt multi care…, am vazut foarte multe erezii, va fi ceva fizic,nu va fi ceva spiritual. Ca vor avea conotatii? Da si nu. Dar va fi ceva fizic, fizic. Cu ceva fizic te vei duce si vei cumpara, sau nu vei putea sa te duci si sa cumperi. Unii au inventat si ai zis:„Bai putem sa trisam, putem sa ne punem ceva fals!” NU SE POATE! Nu poti insela sistemul lui anticrist. Ori esti cu anticrist ori esti cu Dumnezeu. Si cei care vor ramanea cu Dumnezeu, vor fi un numar mic de oameni si vor fi nenorociti, o sa fie batuti, o sa fie inchisi, o sa fie ucisi, o sa fie infometati, hartuiti in toate directiile.

Am vazut multi, multi care incep sa discute despre Apocalipsa, si pun ca si titlu ca sa atraga audienta:„Cine este anticrist?, Anticristul descoperit!” Tot felul de titluri din acestea care atrag si cand intri acolo, iti citeste din Apocalipsa si iti vorbeste general. Sunt si oameni care vorbesc mai adanc si am un respect foarte profund si recomand sa ascultati predicile fratelui Cristian Ionescu, predicele fratelui Paul Negrut, are si el niste predici foarte bune, niste oameni care au avut curajul sa infrunte multimea, care s-a fofilat:„Noi mergem cu multimea!” Este un verset in Scriptura care spune:„Sa nu te dai de partea celor multi ca sa abati dreptatea!” Daca tu esti pus ca un stalp, pazaste adevarul chiar daca iti pierzi toti prietenii. Dreptatea va ramanea acolo unde este adevar. Tine minte lucrul acesta. Nu vreau sa vorbesc mult. vreau sa fiu cat mai succint, eu vorbesc… nu am facultate si nu vreau sa fac facultate, dar multe lucruri care le stiu, Dumnezeu mi le-a aratat practic, m-a invatat practic, mi-a dat lectii practice. Dumnezeu lucreaza si invata in acelasi mod pe oameni. Dumnezeu nu v-a invata in America ca curvia este pacat si in Romania o sa invete ca curvia este partial pacat sau deloc. NU. Pentru Dumnezeu pacatul este pacat fie ca esti America, fie ca esti in alta parte.

Anticrist, am vazut ca foarte multi, si la americani am vazut ca foarte multi incearca sa nimeriasca cine este anticrist. Si cauta numele si sa gaseasca ei primii. Cine este anticrist. In primul rand anticrist nu este in acest moment fizic pe pamant. De ce? Pentru ca din cauza Duhului Sfant, duhul lui anticrist exista dar trupeste el nu exista. El nu este, din cauza faptului ca nu a avut loc rapirea. In momentul in care este rapirea, rapirea se realizeaza cu ajutorul Duhului Sfant. Cei care au Duhul Sfant vor fi rapiti. Ei fac parte din Mireasa. Si din cauza Duhului Sfant care este pe pamant, anticristul fizic, el nu poate sa existe. In momentul in care Dumnezeu, in momentul in care Dumnezeu isi rapeste Biserica, si este foarte rapid, acest eveniment este foarte rapid, cat de curand se va intampla. Pandemia a fost ingaduita de Dumnezeu ca oamenii sa se trezeasca, razboiul din Ucraina a fost ingaduit de Dumnezeu ca oamenii sa se trezeasca. Lucrurile acestea sunt pentru noi ca noi sa ne pregatim mai mult pentru plecare. Multi fac afacer, multi fac case, multi fac asa… STRICTUL NECESAR! Gandeste-te intr-o zi, casa aceea poate sa se darame, vine un razboi, se vor darma toti banii tai, masini scumpe. Gandeste-te ca intr-o zi poti sa faci un accident cum eram sa fac astazi accident si o masina de 15 000 de euro e o paguba mare, dar daca era o masina de 2000 de euro. Raportati-va strict la cer acum. Nu se merita sa pierzi o vesnicie pentru 10 ani de chin. Nu se merita. Nu se merita pentru 10 ani de suferinta sa pierzi Imparatia Lui Dumnezeu.

Anticrist este persoana care va insela intreaga omenire. Unii au spus:„Putin este anticrist!” Altii au spus:„Trump este anticrist!” altii „Biden este anticrist”! altii Bush si asa mai departe. Presedinte de state, Emanuel Macron si atatia oameni. Anticristul nu este o persoana urata, anticristul va fi un om al pacii, in ghilimele. Va fi un om care va aduce pace, va aduce prosperitate temporara, ca va fi prosperitate dar pana la un anumit timp si va reusi sa aduca pacea in Ierusalim astfel incat evreii sa poata sa construiasca Templul dar pentru ca este direct fiul satanei va rupe acel legamant, este un om minciunos. Marea majoritate, daca in momentul de fata, in zilele acestea este razboi, Ucraina este sfarmata din toate directiile si occidentul sta si se uita si apoi cand vor fi ucisi ucrainenii o sa vina occidentul si o sa zica:„Vrem si noi sa ajutam!” La ce? Sa strangi cadavrele? Ce sa faci? Sa impartiti teritoriile? Ca asa ne place, ne place, ne place sa culegem durerea altuia. Ne place sa calcam pe cadavre. Ne place sa fim oameni, dar cand trecem pe langa un muribund:„Lasa-l sa moara!” Dar ti-ai dori sa fii ajutat daca ai fii in locul lui.

Anticristul isi va face aparitia intr-o vreme de nenorociri, boli, razboaie, cutremure, conflicte, o situatie financiara la pamant. Si el va veni cu solutii de salvare, si in felul acesta… eu in 2014 daca nu ma insel, anul in care Rusia a anexat Crimeia, cred ca atunci, atunci am inteles cu adevarat cat de usor isi face aparitia anticrist si cat de usor va fi primit. Daca astazi, pe intreg pamantul, vine unul si spune:„Eu pot lasa pacea in Ucraina! Eu pot sa opresc acest razboi!” Miliarde de oameni vor alerga spre acel om. Miliarde. Anticristul va fi o persoana iubita, va fi o persoana care va aduce proiecte de pace. Va imparti in stanga si dreapta, rasplatiri pentru cei ce il vor recunoaste, probabil va fi o persoana frumoasa, o persoana blanda, o persoana care daca va avea ocazia sa umble cu bodyguarzi si va avea ocazia sa umble pe jos singur, el va alege sa fie vazut ca un om sarac. Un om care e coborat jos, spre om, spre oamenire, spre societate. El va prefera sa nu abuzeze de lux, sa nu abuzeze de bogatie. Daca vine acum un bogatas si zice:„Eu sunt anticrist!” El si asa este urat. Anticrist va fi iubit, o persoana iubita.

Si vreau sa fac o paranteza, Luther a spus un lucru groaznic, dar a murit Luther si vrajmasul nu mai poate sa se razbune pe el. A spus ca:„vrajmasul este mai maimuta Lui Dumnezeu!” ce a vrut sa spuna Luther? A vrut sa spuna urmatorul lucru: vrajmasul imita lucrarile Lui Dumnezeu, vrajmasul este opusul direct a Lui Dumnezeu Tatal, anticristul va fi opusul direct a Lui Dumnezeu Fiul iar proorocul minciunos, ca mai este un personaj in Scriptura in vremea sfarsitului. Proorocul minciunos este opusul direct al Duhului Sfant. Proorocul minciunos va face minuni, fa face semne mari, astfel incat populatia sa fie inselata si sa creada ca anticrist este Fiul Lui Dumnezeu, dar cei care vor rezista pana la capat vor avea parte de mantuire.

Trebuie da intelegeti ca e posibil, am incredintare eu ca anticrist in una din umblarile lui va fi ucis de un om si dupa 3 zile va invia si oamenii se vor mira si mai mult dupa anticrist. Cand spune Scriptura ca se vor mira, se refera la faptul ca omenirea va avea o loialitate, vor fi obsedati, acesta este termenul cel mai bine de inteles, vor fi obsedati dupa anticrist, vor merge pentru ca ei sunt asemanti ca anticristi, vreau sa va spun ca duhul lui anticrist este de mult in lume si s-a vazut in multe personaje dea lungul istoriei.

Am incercat, nu am mai reusit sa fac un mesaj cu tematica craciunului, vreau sa spun doar rezumat. Craciunul este o sarbatoare pagana, care a ajuns in crestinatate, spunandu-se ca se sarbatoreste nasterea Mantuitorului cand de fapt se sarbatoreste nasterea unei persoane care avea duhul lui anticrist, si acea persoana si acea persoana se numeste Tamuz. Tamuz se spune ca a fost fiul lui Nimrod si Nimrod acesta se spune ca printr-o casatorie cu, unii cred ca ar fi fost mama lui naturala, s-a casatorit cu mama lui naturala si a iesit un copil pe nume Tamuz, care era un copil blestemat. Un copil care a avut o viata scurta pe pamant, nu se stie cum a murit, dar cert este ca dupa ce a murit, a aprins o compasiune a intregii lumi, dupa acest copil. Oamenii cand il venerau, il venerau fiindu-le mila de acest copil. Si biserica catolica, acum multe sute de ani, probabil prin jurul anilor 300 a vrut sa introduca sarbatoare nasterii lui Tamuz. Tamuz s-a nascut pe 25 sau in jurul acestei date, pe 25 decembrie, si nu se putea introduce in crestinatate, pentru ca era o sarbatoare pagana in cinstea unui anticrist. Si ce s-au gandit liderii bisericii? S-au gandit ceea ce s-a gandit si dracu inainte si anume:„Hai sa punem cu subtilitate aceasta sarbatoare si sa spunem ca de fapt Domnul Isus s-a nascut pe data de 25 care este o mare minciuna, Domnul Isus nu s-a nascut pe data de 25 decembrie, se poate calcula perioada in care s-a nascut Domnul Isus destul de simplu, dar ca si rezumat, Domnul Isus conform datelor din Scriptura s-a nascut in septembrie, unii spun intre 20 si 25, unii spun ca este posibil 23 dar orisicum nu te ajuta sa stii data, dar cert este ca nu s-a nascut in decembrie si nici pe data de 25. E posibil sa se fi nascut in jurul datii de 23 (septembrie) plus minus cateva zile. CAND SARBATORESTI CRACIUNUL, TU IL SARBATORESTI PE ANTICRIST. tine-ti minte lucrul acesta, si CAND IL SARBATORESTI PE ANTICRIST TU ATRAGI ASUPRA TA DUHURILE NECURATE. ACEI MOSI CRACIUNI, ACEL SFANT NICOLAE SUNT DE FAPT INTRUCHIPAREA SATANEI IN VIATA TA SI SARBATORINDU-I, SARBATORINDU-L, TU DE FAPT IL SARBATORESTI PE SATANA SI DUSMANUL LUI DUMNEZEU. Si bradul la fel, era un obicei in vechime, si anume in cinstea zeilor se impodobeau copacii. IN CINSTEA VRAJMASULUI, A SATANEI, TU ITI IMPODOBESTI BRADUL, ATUNCI CAND SARBATORESTI CRACIUNUL. Asta ca si paranteza.

Identitatea lui anticrist va fi stiuta in momentul aparitiei lui. Anticrist va iesi din papalitate si va fi un om iubit, un om al pacii, un om perfect, un om fara cusur, fara probleme cu coruptia. El va fi un om care va afisa o inima „curata, sfanta.” De aceea si oamenii se vor mira dupa el. Acum informatiile care ti le-am dat, nu o sa iti foloseasca. Pentru ca degeaba stii identitatea lui anticrist sau cum va iesi el daca nu implinesti Scriptura si nu iti curatesti viata, ai sa mergi in iad, si tu si eu daca fac lucrul acesta.

Este o vreme foarte grea, foarte grea. Anticristul isi va face aparitia intr-o vreme de stramtorare, dar nu inainte de rapirea bisericii. Foarte multi spun:„Eu o sa fiu rapit, eu o sa fiu rapit.” Vreau sa va spun: eu nu cred ca o sa fie rapiti oamenii cu inel pe deget. Nu cred, nu cred, dar cine sunt eu sa judec. Pentru ca Dumnezeu vrea curatire, Dumnezeu vrea simplitate, Dumnezeu vrea smerenie si sfintire. Dumnezeu este sfant si plin de sfintenie. Si vrea ca si noi sa fim sfinti. Tine de tine si tine de mine, locul in care ai sa mergi si am sa merg. Dumnezeu sa te ajute, sa te binecuvante si acolo in cer sa putem sa ne intalnim toti. Amin.

One thought on “fr.Corneliu – Vremea sfarsitului.Identitatea lui anticrist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *