fr.Corneliu – Proorocie despre Putin si razboiul din Ucraina


Binecuvantat si glorificat sa fie Bunul Dumnezeu! Vreau sa va retin doar cateva minute, astazi, acum cateva ore am primit un mesaj in legatura cu instiintarea din partea Lui Dumnezeu. Inainte de lucrurile astea vreau sa va spun un lucru, ca si paranteza: eu nu sunt de acord cu oamenii care iau proorociile si le pun pe internet, pentru ca sunt multi care le asculta si isi bat joc de Dumnezeu. Este o lucrare sfanta, lasata de Dumnezeu pentru cei care accepta lucrarea acesta, este o lucrare care este o arma foarte puternica impotriva vrajmasului prin urmare nu sunt omul care sa iau proorocii, cu toate ca am proorocii, a diferitilor frati si sa le pun pe net. Pentru ca nu trebuie sa dai margaritare porcilor, asa spune Scriptura.

Am notat cateva puncte din acesta proorocie, proorocia a venit pe data de, din ce am inteles, pe data de 2 martie, deci ieri a venit, si o sa aflati niste informatii care sunt direct de la Dumnezeu, informatii respective, despre Ucraina, razboiul din Ucraina si Vladimir Putin. Este o vreme in care ar trebui sa incepem sa ii multumim Lui Dumnezeu. Prin harul si indurare Lui Dumnezeu cred ca Dumnezeu mi-a facut chemarea sa mijlocesc puternic pentru problema acesta, pe langa mine au fost foarte multi oameni care au postit, s-au rugat si am simtit cercetarea Duhului Sfant, am simtit indurarea Lui Dumnezeu, am simtit ca Dumnezeu ma asculta si cred ca toti oamenii acestia care au pus umarul, au postit, s-au rugat, au sfatuit in stanga si dreapta, mai devreme sau mai tarziu o sa fie rasplatiti si lucrarea Lui Dumnezeu o sa se implineasca in decurs de cateva zile.

Dumnezeu a zis ca fata de Romania, o sa pazeasca in continuare granitele Romaniei, si o sa ne mai dea si cativa ani in care o sa fie vreme de pace. Eu spuneam lucrul acesta, acum ceva timp, acum cateva luni sau chiar 1 an, 2. Cred ca Dumnezeu a ingaduit si pandemia si razboiul acesta ca sa se trezeasca pocaitii, sa se pocaiasca mai mult pocaitii, si atunci cand o sa vina nenorocirile mai mari sa fim pregatiti, pe mine cel putin nu am fost pregatit nici pentru pandemie, nici pentru razboi si mi-am dat seama ca in situatia mea sunt multi, prin urmare ii multumesc Lui Dumnezeu ca a ingaduit nenorocirile acestea ca sa ne trezim. Scriptura trebuie sa se implineasca si lucrarea Lui Dumnezeu trebuie sa mearga mai departe. Deci proorocia a inceput, nu am sa fac upload pentru ca v-am spus motivele mai devreme, dar prima parte a proorociei a fost ca Dumnezeu pazeste Romania, pazeste granitele Romaniei si nu o sa ingaduie razboi inspre Romania, dar a promis ca o sa aduca niste ani de inviorare, dupa anii acestia nenorociti care au fost, ani in care Dumnezeu va cerceta poporul roman, dar prin razboiul acesta Dumnezeu vrea sa cerceteze si Ucraina.

A mai fost ceva, in proorocie a mai fost ceva legat de, imediat ca am aici pe o foaie, Dumnezeu prin indurarea Lui o sa isi arate dragostea fata de Ucraina, isi arata dragostea fata de Ucraina, v-am spus intr-un mesaj mai devreme ca s-a intamplat lucruri supranaturale in Ucraina, in razboiul acesta. deci razboiul acesta a fost pregatit de ani de zile, nu-i de cateva saptamani, nu-i de cateva luni, el a fost pregatit de ani de zile acest razboi cu tehnica, cu bani, cu rezerve, cu planuri de rezerva, cu oameni cu…totul s-a urmarit ca sa distruga si sa anihileze Ucraina intr-un timp foarte scurt, dar conform informatiilor si a declaratiilor multor oameni, zeci, sute si mii de oameni au declarat ca lucrurile, ceva nu a mers in multe directii, si anume: masinile de razboi se stricau, rachetele dispareau, deci erau trase, vedeau oamenii ca trebuia sa isi atinga tinta si brusc dispareau in alta parte. Au fost si rachete care au fost trase si au omorat oameni, dar multe din rachetele care s-au tras, eu cred ca Dumnezeu le-a nimicit El, prin ingerii Lui, are puterea, masinile ramaneau fara carburant, Dumnezeu a luat mintile armatei ruse, la multi din armata rusa, astfel incat, se rataceau prin padure, se rataceau prin sate, am vazut civili, localnici ucraineni care hraneau pe invadatori, isi hraneau dusmanii, cred ca in perioada acesta ucrainenii au aratat ca sunt mai pocaiti ca multi pocaiti, ca multi pocaiti, sa stiti lucrul acesta, prin urmare trebuie sa ii respectam, trebuie sa ii iubim, trebuie sa ii binecuvantam si pe ei si pe rusi pentru ca pana la urma sunt frati, si uitati ca fratii se omoara intre ei.

Ma bucur foarte mult, mi s-a luat asa o mare povara, au fost niste zile in care am stat cu frica, cu teama, acum am vazut si ultimile verdicte de la stiri, e adevarat, sunt orase cucerite, sunt multi morti, dar sa stiti ca in decursul urmatoarelor zile, chiar daca presa o sa spuna:„E nenorocire, continua razboiul.” sa stiti ca Dumnezeu lucreaza si Dumnezeu va detensiona acesta situatie, va opri acest razboi in decurs de cateva zile si Ucraina va incepe sa isi lege ranile. Ajuta-ti cat puteti, daca nu puteti sa ajutati financiar, prin alimente, rugati-va si postiti pentru ca Dumnezeu sa mangaie tara acesta pentru ca este nevoie de multa mangaiere, sunt multe lacrimi, multe sotii au ramas vaduve, multe mame isi ingroapa copii, parinti disparuti, copii disparuti, e nenorocire ce se intampla, e nenorocire ce s-a intamplat, e nenorocire ce se intampla si prin indurarea Lui Dumnezeu lucrurile acestea vor avea un sfarsit. Dumnezeu o sa aduca din nou soarele peste tara acesta, Dumnezeu sa fie slavit in toate lucrurile!

Acum, cei care v-ati mai uitat la stiri, ati vazut ca se spune ca presedintele Rusiei a disparut si intradevar a disparut pentru ca in proorocie Dumnezeu a zis ca s-a bagat sub pamant. Dumnezeu in proorocie il compara pe Vladimir Putin cu un urs, o fiara care dadea ordine sa dea foc la orice, si chiar asta s-a intamplat. Vreau sa va spun ca Dumnezeu in poorocie a zis ca a vazut chiar si vegetatia care Putin a dat foc, Dumnezeu a vazut ca a fost un lucru gresit. Ce ti-a facut un copac sa ii dai foc, ce ti-a facut o verdeata sa ii dai foc? Dar nu numai asta. Pe Dumnezeu l-a intrigat cand Putin a dat ordin sa darame casele, sa loveasca cu rachete casele si ceea ce am inteles eu ca L-a maniat pe Dumnezeu a fost faptul cand Putin a dat ordine sa loveasca cu rachete in civili si a folosit expresia:„sa dea foc la fiinta omeneasca”. Lucrul acesta cred ca a pus capac la toate lucrurile si Dumnezeu a dat un verdict foarte aspru impotriva lui Vladimir Putin. Presa speculeaza ca este intr-un buncar, ca a disparut, ca este la Moscova, este intradevar, cel putin in momentul proorociei era intr-un buncar, conform proorociei. Statea ascuns. De ce? Pentru ca el si-a dat seama ce nenorocire a facut si ii este frica de repercursiuni si nu vrea sa se trezeasca cu o bomba atomica in cap. Cu o bomba nucleara in cap. Si din cauza asta, si-a luat familia, si-a pus familia la adapost, a intrat si el in buncar si sta acolo crezand ca totul este sub control.

Conform proorociei, Dumnezeu a zis ca o sa il scoata din vizuina, asa a folosit expresia, exact expresia aceasta, si anume Dumnezeu o sa ii dea impresia ca este in siguranta si o sa iasa la lumina si atunci o sa se intample nenorocirea, si nenoracirea este urmatoare, foarte grav ce se intampla. Lucrurile acestea nu o sa le aflati in presa. Cel putin acum nu se spune in presa despre lucrul acesta. Da, spune ca Dumnezeu o sa il scoata din vizuina, deci o sa iasa din buncar pentru cei care nu inteleg, si o sa fie ucis. Vladimir Putin in cateva zile, ascultati foarte bine ceea ce se spune acuma, e Cuvantul Lui Dumnezeu. Cuvantul Lui Dumnezeu este Da si Amin si nu se intoarce fara rod. Dumnezeu o sa ii dea impresia lui Vladimir Putin ca este in control, probabil o sa iasa foarte mandru ca a realizat ceva si atunci o sa ii vina pierzarea si o sa fie ucis, atat el cat si apropiatii lui, o parte din apropiatii lui sau chiar toti, nu stiu asta, Dumnezeu a zis ca puii lui, cei care sunt pe langa el, o sa fie si aceia ucisi, si Dumnezeu o sa puna un alt presedinte in Rusia. Acum Dumnezeu sa binecuvanteze si Rusia si Ucraina, mai ales Ucraina, sa le dea inapoi teritoriile, sa binecuvante pamantul sa isi dea rodul, sa binecuvante cu ploaie, sa binecuvante cu sanatate, si de fiecare data cand va rugati, va rog sa spuneti macar atata:„Doamne ai mila de Ucraina! Doamne binecuvanta Ucraina!”.

Prin nenorocirea acesta, Dumnezeu va prelucra inima ucrainenilor si multi, multi se vor pocai. O sa fie miscari, Dumnezeu isi intoarce fata catre Ucraina, si Ucraina va simti dragostea Lui Dumnezeu si multi vor vedea indurarea Lui Dumnezeu si o sa se pocaiasca. Noi romanii a vazut-o de zeci de ani, poate de sute de ani, e mare, mare indurare, ca Dumnezeu lucreaza in modul acesta.

Iar la sfarsitul proorociei care a fost, eu am ascultat-o de mai multe ori, si mi-am notat cateva lucruri pe foie, Dumnezeu a zis ca o sa pogoare in tarana, o sa fie o veste, un lider, un lider din departare, asta nu inseamna ca este de aproape, ca am vorbit cu sotia, sotia ii era frica sa nu fie chiar presedintele Ucrainei, nu este vorba de presedintele Ucrainei pentru ca in proorocie spunea ca din departare o sa auzim o veste, o veste trista, si anume, un copac uscat, copac uscat adica un om batran sau un lider, se va prabusi, „Mana Mea nu mai sprijineste copacul acesta” astea au fost cuvintele, cu alte cuvinte, este hotarat ca unul din liderii din lume sa moara fie de o boala, fie de un infarct, fie de ceva si lucrurile acestea o sa se implinesca foarte curand. Dumnezeu vegheaza ca sa implinesca ceea ce spune. Ma gandeam la Trump, e posibil sa faca un infarct, sau ma rog, eu stiu? Oricum cineva cunoscut lumii, dar lucrurile acestea sunt hotarate de la Dumnezeu. Nu-i treaba noastra sa judecam, cert este ca vin ani de inviorare, ani de bucurie, folositi-i spre salvarea sufletului vostru.

Pe mine m-a prins pe picior gresit nenorocirile care au venit in ultimii ani si nadajduiesc si ma lupt ca sa fiu pregatit pentru ca dupa o vreme de nenorocire vine soarele, dar nu se opreste lucrurile aici, si dupa soare vine furtuna din nou. Asa ca in cativa ani o sa fie din nou nenorociri, iar razboaie, iar cutremure, iar foamete, iar prabusirea pietei, iar economia se duce la rapa. Fiti pregatiti, luptati-va in anii acestia care o sa mai fie, sa fiti pregatiti ca Dumnezeu isi desavarseste lucrarea si lucrurile vor merge asa cum El le-a hotarat. Ramaneti in Scriptura, ramaneti cu ceea ce este scris si Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem pe calea aceasta si sa fim marturie pentru cei din jur. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Amin.

3 thoughts on “fr.Corneliu – Proorocie despre Putin si razboiul din Ucraina

  1. Nu este bine sa ascunzi lucrarile lui dumnezeu de lume. Daca voi veti tacea, pietrele vor tipa.
    Cum ar putea lumea sa asculte cuvantul daca nimeni nu il zice? Nu conteaza daca il iau in batjocura pt ac noi nu trebuie sa judecam aproapele dupa ce zice. Dumnezeu face asta.
    Poate ca fircare om tinde sa auda ceva. Poate ca in soatele unuinzambet se ascunde depresie. Si un singur gand poate sa salveze pe cineva.

    Nu taceti. Faceti lucrarea. Daca nu vreti in public, atunci indirect. Scrisori, websiteuri, mijloace exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *