Ioan Panican – Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui


Da, Amin si slavit sa fie Domnul! Stiti sfarsitul psalmului cu numarul 84 unde Cuvantul Domnului spune „Doamne al ostirilor, ferice de omul care se increde in Tine” Amin. Si inainte de pandemie si in timpul pandemiei, si dupa pandemie si in pandemiile nemaipomenite si mult binecuvantate care vor veni si de aici mai departe, Isus este cea mai puternica realitate, toate trec, El ramane. Si mai mult spune Cuvantul Domnului, ca are toata puterea in cer si pe pamant si este in cer si astazi si in veac. „Doamne al ostirilor, ferice de omul care se increde in Tine” Amin.

Cuvantul Dumnului pentru dimineata acesta de sarbatoare sfanta, pentru dimineata aceasta de har, se gaseste in Matei, capitolul al 6-lea, versetul cu numarul 33, nu este doar un indemn foarte important, nu este doar o invatatura foarte importanta, este porunca dumnezeiasca. Pentru cei care traiau 2000 de ani in urma, cand Domnul umbla pe pamant si mai cu seama pentru noi care traim nu la voia intamplarii in secolul acesta cu numarul 21 cand lucrurile par mai incurcate ca niciodata ca inainte. Si Cuvantul Domnului spune asa :„Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” Amin Sa luam loc si sa ascultam cu luare aminte Cuvantul Domnului.

Iar cei care vreti sa fiti partasi lucrarii importante care ne sta inainte, rugati-va mereu si mereu prin Duhul Sfant in duhurile voastre Domnului sa ne dea tuturor biruinta si har ca sa putem duce cu bine  impreuna slujba pana la capat. Amin si slavit sa fie Domnul.

La Cina cea de taina Domnul a spus ucenicilor 239

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *