Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Cristi Boariu – Doua lucruri care au facut diferenta intre Cain si Abel


Voi citi un cuvant; Geneze capitolul 4, incepand cu veretul 2 pana la versetul 8. „ A mai nascut si pe fratele sau Abel, Abel era cioban iar Cain era plugar. Dupa o bucata de vreme, Cain a adus Domnului oe jertfa de mancare din roadele pamantului, Abel a adus o jertfa de mancare din oile intai nascute ale turmei lui si grasimea lor. Domnul a privit cu placere spre Abel si spre jertfa lui, dar spre Cain si spre jertfa lui n-a privit cu placere. Cain s-a maniat foarte tare si i s-a posomorat fata si Domnul i-a zis lui Cain: „ Pentru ce te-ai maniat si pentru ce ti s-a posomorat fata? Nu-i asa? Daca faci bine vei fi bine primit, dar daca faci rau, pacatul pandeste la usa, dorinta lui se tine dupa tine dar tu sa il stapanesti.” Insa Cain a zis fratelui sau Abel: „Haidem sa iesim la camp”. Dar pe cand erau la camp, Cain s-a ridicat impotriva fratelui sau Abel si l-a omorat.” Amin. Va rog sa ocupati locurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.