Ghita Ciobanu – Impacarea cu Dumnezeu – 1 –


Slavit sa fie Domnul! Va indemn pe cei ce aveti Scripturile cu dumneavoastra sa le deschideti in a 2-a Corinteni cap.5 si cu bucurie sa mai ascultam cateva versete ce le voi citi de la vers.17 pana la vers.21: „Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi. Si toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a impacat cu El prin Isus Hristos si ne-a incredintat slujba impacarii; ca adica, Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine, netinandu-le in socoteala pacatele lor, si ne-a incredintat noua propovaduirea acestei impacari.

Noi, dar, suntem trimisi imputerniciti ai lui Hristos; si, ca si cum Dumnezeu ar indemna prin noi, va rugam fierbinte, in Numele lui Hristos: impacati-va cu Dumnezeu! Pe Cel ce n-a cunoscut niciun pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El.” Amin. Va multumesc. Va rog sa va reasezati.

Frati si surori, cu respectul cuvenit ce-l am pentru Evanghelie, si cu o pretuire aleasa pentru cei ce sunteti prezenti aici doresc in aceste momente sa slavesc pe Dumnezeu Tatal din Cer, Facatorul tuturor vazutelor si nevazutelor pentru ca a prelungit in istorie, harul sa ajunga pana la noi. Doresc sa-L slavesc pe Domnul Isus Hristos, Nume in care avem iertarea de pacate, mantuirea ci viata vesnica. Si vreau sa onorez pe Duhul Sfant care este la lucru aici. Amin.

Ma bucur sa fiu impreuna cu dumneavoastra in dimineata aceasta impreuna cu familia, sa revad aici slujitori, persoane dragi cu care ne-am intalnit in Romania si zic: peste tot sa fie revarsata binecuvantarea Lui Dumnezeu! Permiteti-mi pentru inceput sa va aduc si salutul bisericii Elim din Scheia Suceava si a celorlalte biserici ce le slujesc. Avem un salut sin Vechiul Testament din cartea profetului Mica, din cap.4 vers.5 Cuvant care ne spune asa: „Pe cand toate popoarele umbla fiecare in numele dumnezeului sau, noi vom umbla in Numele Dumnezeului nostru, totdeauna si in veci de veci!” Amin.

Dragii mei as vrea in dimineata aceasta sa ne apropiem de Cuvantul Evangheliei, si in mod special sa tratam un subiect care vizeaza nu doar lumea de aici, vizeaza eternitatea, vesnicia. Subiectul acesta l-am intitulat: „Impacarea cu Dumnezeu”. S-a citit astazi aici din a 2-a Corinteni cap.5, coristii au cantat despre momentul cand noi vom pleca de aici acasa la Domnul si as vrea sa nu uitam dragi crestini: trebuie sa ne pregatim pentru acel moment.

Impacarea cu Dumnezeu este cea mai mare urgenta ce o are fiinta umana. Vreau sa spun astazi aici ca noi atunci cand venim in lumea terestra, cand ne nastem, noi nu ne nastem crestini si nu ne nastem intr-o relatie armonioasa cu Dumnezeu. Noi ne nastem in pacat. De aceea trebuie sa fie o zi speciala in viata cand noi sa ne impacam cu Dumnezeu prin credinta in Isus Hristos.

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *