Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Unde iti vei petrece VESNICIA ??? UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristi Boariu – Nu astepta ultima zi ca sa faci o schimbare -03-


– continuare din partea 2 –

Primul motiv pentru care bogatul a ajuns in iad, a fost faptul ca a pus mai mare pret pe hainele trupului decat pe hainele sufletului. Auziti: „era un om bogat”, si cu ce iesea in evidenta? „care se imbraca in porfira si in subtire.” Cele mai scumpe haine in vremea aceea aveau lucrurile acestea: porfira si in subtire.

Si in fiecare zi cand bogatul pleca de acasa isi lua hainele acelea pe el, sa arate la toti ce haine are. Nu vi se pare ca traim intr-o lume a materialismului si astazi? Nu vi se pare ca omul cat de sarac ar fi, ar vrea sa impresioneze printr-o geaca din piele? Sa aiba el un costum supertare, sa aiba el o camasa faina.

Si nu ar fi problema asta. Problema este ca toata viata punem pret pe exterior. Dar nu avem timp pentru sufletul nostru. Si ascultati ce spune Biblia, si te rog sa afisezi, 2 Corinteni 5:2, ca in ziua mortii nu conteaza ce veston ai avut si ce costum ai avut. In ziua mortii conteaza daca sufletul tau a fost imbracat. Auziti: „Si gemem in cortul acesta plini de dorinta sa ne imbracam peste el cu locasul nostru ceresc” cu o singura dorinta, dai te rog versetul 3: „daca atunci cand vom fi imbracati, nu vom fi gasiti dezbracati”.

Adica, spune apostolul Pavel aici, sfantul apostol Pavel in care si catolicii si ortodocsii si penticostalii, toti cred ca a fost un om a Lui Dumnezeu. Spune Pavel aici: „Oameni buni, ascultati-ma! Indiferent de hainele pe care le purtati in viata voastra, ca purtati blugi, ca purtati training, daca purtati armani sau orice altceva, vine o zi in care nu o sa mai conteze ce ati purtat. Vine o zi in care o sa conteze daca sufletul vostru a avut haina cerului pe el.

Si daca nu o sa aveti hainele acelea care sunt importante pe sufletul vostru” a zis Pavel asa, „indiferent cine sunteti in tara aceasta, ce reletie aveti, pe cine cunoasteti, nu se va putea imbraca trupul ala ceresc decat peste un suflet deja imbracat cu haine ceresti.”

4 haine pe care vi le amintesc foarte repede in seara aceasta. HAINA ALBA //:Eclesiastul 9:8 :// „Hainele sa iti fie albe in orice vreme si untdelemnul sa nu-ti lipseasca de pe cap.” Vreau sa va spun ca ei dupa ce vor face botezul o ora de acum inainte, ei se vor schimba. Biblia nu se refera la hainele acestea exterioare. Ei astazi s-au imbracat in alb ca sa va demonstreze voua ca interiorul lor a fost schimbat.

Haina alb dpdv biblic reprezinta faptul ca viata ta a fost schimbata, ca nu mai traiesti cum ai trait inainte. Stiti ce culoare se poarta in cer? In Apocalipsa spune Ioan: „Am vazut cerul deschis si o mare multime imbracata in haine albe.” Cum ii haina ta? Repet. Cum ii haina sufletului?

Stiu familii in tara aceasta care cheltuisc zeci de mii de euro pe an haine. Stiu persoana in tara aceasta care are peste 50 de perechi, o doamna , de papuci. Cand pleaca de acasa are un stres de cateva ore ca nu stie ce sa-si ia pe ea. Nu mai bine sa ai o singura pereche? E simplu, nu ai nici o problema, nici un stres.

Sotul are peste o suta de camasi. Nu stie care sa i-o calce. Va dati seama cate probleme sunt in familia aceea. I-ai calcat camasa gresita, mai ai 99 de variante. :)) Deci nu mai ai multe variante. Nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.