Cristi Boariu – Nu astepta ultima zi ca sa faci o schimbare – 05 –


– continuare din partea 5 –

O alta haina pe care trebuia sa o aiba omul acesta este haina de in subtire. El avea in subtire numai pe afara, dar spune Biblia, Apocalipsa 19 cu 8 ca exista in subtire si pentru suflet. Faptele, auziti, i s-a dat sa se imbrace miresei da? celor care ajung mantuiti cu „in sibtire stralucitor si curat”. Ce simbolizeaza asta? Sunt faptele neprihanite ale sfintilor.

Oameni buni, Romania are 90 si ceva la suta de crestini sub acoperire. Habar nu ai ca-s pocaiti, habar nu ai ca-s crestini. Ei s-au declarat numai in act, sa nu zica: „Bai, eu nu sunt a lui Mahomed. Eu sunt a Lui Dumnezeu.” Da, dar faptele tale ce spun? „Lasa-ma cu faptele mele” zice, „ca mai iau cate un Berg., cate un Car., ca nu imi permit ceva mai scump.” Acum stii cum este. Acum si preotii si pastorii cu prostiile lor, dar…Uitati-va! Faptele neprihanite ale sfintilor.

Oameni buni nu-i cuvantul meu, este Cuvantul Domnului, e aceiasi Biblie pentru toti. Ai faptele acestea? A zis apostolul Iacov: „Credinta fara fapte este moarte.” Ce frumos pentru bogat daca avea haina aceasta.

Si va mai spun o haina si merg mai departe pentru ca timpul trece: HAINA DRAGOSTEI. Spune in Efeseni Biblia: „Imbracati-va cu dragote!” Nu o mai tineti pe umeras. Foarte multi tin dragostea pe umeras. Se uita: „Ba ce sa imi iau astazi? Astazi imi iau haina razbunarii.” zice. „Imi iau sacoul urii” „Imi au camasa aia care…Ma nu pot sa-l iert.” zice. „Nu pot sa iert…S-a bagat cu tractorul la mine asta iarna si mi-a luat din pamant.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *